De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Lesbrief Kidsbios. Lesbrief Kidsbios Nederlands Film Festival Wat is het Nederlands Film Festival (NFF)? Waar denk je aan bij het NFF? Ben je weleens.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Lesbrief Kidsbios. Lesbrief Kidsbios Nederlands Film Festival Wat is het Nederlands Film Festival (NFF)? Waar denk je aan bij het NFF? Ben je weleens."— Transcript van de presentatie:

1

2 Lesbrief Kidsbios

3 Nederlands Film Festival
Wat is het Nederlands Film Festival (NFF)? Waar denk je aan bij het NFF? Ben je weleens naar het NFF geweest?

4 Nederlands Film Festival:
Nederlandse films Korte én lange films Interviews, workshops, lezingen, filmfeesten Gouden Kalveren: prijzen voor de beste films, acteurs Ontmoetingsplek voor filmmakers Thema 2015: grenzeloos Nederland

5 Film

6 Film in bioscoop Jullie gaan binnenkort op het NFF naar een film.
Wie is er weleens in een bioscoop geweest? Waar denk je bij een bioscoop aan? Wat vond je hier bijzonder aan?

7 Film in bioscoop: Heel groot doek Geluid komt van alle kanten
Samen met anderen film kijken Donker

8 Weet je wat een animatie film is? Kijk je weleens animatie films?

9 Animatie Een animatiefilm is een film waarin geen levende mensen spelen, maar getekende / gemaakte figuren. Deze figuren kunnen met de hand of computer getekend zijn, of bijvoorbeeld met klei gemaakt zijn. Computer animatie: Minions Getekende animatie: Trippel Trappel Dierensinterklaas

10 Welke genres ken je? Wat is jouw lievelingsgenre?

11 Genres Avonturenfilms Dierenfilms Romantische film Komedie Thriller
Drama Science-Fiction Avonturenfilm Code M Trippel Trappel Dierensinterklaas vervangen voor Mees Kees op de planken. Dierenfilm Pim & Pom: Het Grote Avontuur

12 TRIPPEL TRAPPEL DIERENSINTERKLAAS

13 TRIPPEL TRAPPEL DIERENSINTERKLAAS Filmposter
Bekijk de trailer van de film. Wat voor soort animatie denk je dat dit is? Wat voor genre film denk je dat het is? De film TRIPPEL TRAPPEL DIERENSINTERKLAAS gaat over Fretje de fret die zich afvraagt waarom hij nooit cadeautjes krijgt van Sinterklaas. Samen met Takkie en Kari gaat hij op zoek naar Sinterklaas. Wat staat er op jouw verlanglijstje voor Sinterklaas? Als jij ruzie met je vrienden hebt, hoe los je dat dan op?

14 Opdracht Flipboekje Filmposter
Hier is een voorbeeld van een flipboekje. Maak een tekening op een vel papier. Daarna maak je op een ander vel papier een tekening die een klein beetje anders is. Doe dit op 12 blaadjes. Bijvoorbeeld: een rondje of een bloem die steeds groter wordt. een mannetje dat naar de andere kant rent. Als je klaar bent, flip dan met je duim langs de tekeningen. De tekeningen zullen gaan bewegen en het lijkt een kort tekenfilmpje!

15


Download ppt "Lesbrief Kidsbios. Lesbrief Kidsbios Nederlands Film Festival Wat is het Nederlands Film Festival (NFF)? Waar denk je aan bij het NFF? Ben je weleens."

Verwante presentaties


Ads door Google