De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

"Barbecueen zal nooit meer hetzelfde zijn '. Grillstream is de oplossing voor:  Opvlammend vuur – moeilijk beheersbaar  Voedselvergiftiging – binnenkant.

Verwante presentaties


Presentatie over: ""Barbecueen zal nooit meer hetzelfde zijn '. Grillstream is de oplossing voor:  Opvlammend vuur – moeilijk beheersbaar  Voedselvergiftiging – binnenkant."— Transcript van de presentatie:

1 "Barbecueen zal nooit meer hetzelfde zijn '

2 Grillstream is de oplossing voor:  Opvlammend vuur – moeilijk beheersbaar  Voedselvergiftiging – binnenkant van het vlees vaak nog niet gaar  Kankerverwekkende stoffen – buitenkant van het vlees vaak verbrand  Overmatige rookontwikkeling – grote CO 2 -uitstoot  Oplaaiend vuur door vetverbranding – ophoping van vetten  Gedeeltelijk gebruik van Grill – optimaal gebruik van de totale warmte in de BBQ  Extreem hoge temperaturen tijdens het BBQ-en – Verspilling houtskool/gas  Reinigen van onderdelen – Grill & BBQ  Momenteel is er geen echte oplossing om goed en verantwoord te kunnen grillen op houtskool/gas.

3 Grillstream is:  Een gepatenteerde 2-delige grill.  De enige “totaal” oplossing om verantwoord te grillen op de BBQ.  Een grill-systeem van hoge kwaliteit.  Makkelijk te gebruiken.  Zorgt voor een vlamvrij BBQ-en, geen zwart vlees meer.  Een systeem waardoor uw vlees niet meer verbrandt.  Draagt zorg voor een optimale smaak en een heerlijk sappig stukje vlees.  Vet & olieen worden afgevoerd door het slimme afvoersysteem.  Het vet verbrandt niet langer waardoor er minder rookontwikkeling ontstaat.  Geen gevaarlijke situaties meer, voorkomt het verbranden van vet (waardoor er een oplaaiend vuur kan ontstaan).  Milieuvriendelijk met minder verbruik van gas/houtskool en minder productie van CO 2.  De grill is van hoogstaand samengeperst staal waar geen poreuze of zwakke lasnaden  Afgewerkt met porselein en geëmailleerd en gemakkelijk te reinigen.

4 Met een standaard grill ontstaan er opvlammend vuur door vet/olie wat tussen de grill naar beneden valt op/in de hete kolen e.d. Met de Grillstream 360 grill, het gepatenteerde 2-delige ontwerp, wordt het overtollig vet/olie opgevangen in een speciaal ontwikkeld opvangsysteem. Door dit opvangsysteem ontstaan er geen hoog oplaaiende vlammen meer en blijft u vlees lekker mals en sappig, zonder dat het zwart wordt. Standaard grill grill hitte

5  Volledige open 2-delig systeem, wat op elkaar geplaatst kan worden, zonder dat het afgesloten wordt.  Er druppelt geen vet- en oliedruppels meer tussen de grill door in de hete kolen of op de brander.  Een schuinaflopend 2-delig systeem voor de afvoer van het vet en de olie.  De authentieke BBQ smaak blijft gehandhaafd door het opvangsysteem, het vlees blijft heerlijk van smaak en lekker sappig.  Het vocht blijft in de bovenste grill-laag liggen en wordt omgezet in stoom waardoor het vlees zijn originele authentieke smaak behoudt.  Een traditioneel grill systeem in een nieuw revolutionar ontwerp.

6 Gepatenteerd 2-delige grill Vet en olie worden afgevoerd door het slimme vet-afvoersysteem Opening voor het toevoegen van houtskool

7  Is geschikt voor de meeste BBQ’s met een Ø van 57 cm.  Mogelijkheid om met of zonder deksel te BBQ-en.  Volledig gebruik van de totale oppervlakte van het grill-rooster.  Bij het BBQ-en worden de waardevolle vleessappen verzameld in het handige opvangsysteem. Deze kunt u, indien wenselijk, gebruiken om alsnog over het vlees te doen.  Geen ongelukken meer met oplaaiend vuur. De vetten en de olie vallen niet meer rechtsstreeks in de kolen maar worden opgevangen.  Door de opening in het grill-systeem, kan er tijdens het BBQ-en, extra kolen worden toegevoegd.  Kostenbesparend, er zijn minder kolen nodig omdat er een gecontroleerd vuur ontstaat.  Op eenvoudige wijze is het vet en de olie te verwijderen.

8

9

10

11

12 "Doe mee met de nieuwe Barbecue Revolution"


Download ppt ""Barbecueen zal nooit meer hetzelfde zijn '. Grillstream is de oplossing voor:  Opvlammend vuur – moeilijk beheersbaar  Voedselvergiftiging – binnenkant."

Verwante presentaties


Ads door Google