De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Happy halloween Kies je personages en sleep ze op de prent.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Happy halloween Kies je personages en sleep ze op de prent."— Transcript van de presentatie:

1 happy halloween Kies je personages en sleep ze op de prent.

2 het is halloween der kwamen twee jongens uit marroko.ze heten ouassim en marouane.ze komen 1 maand logeren bij hun oma.ze gingen buiten spelen ze zagen allemaal enge mensen.ze gingen terug naar huis omdat ze bang waren. en de oma zij julie moeten van iedereen vriend zijn. behalve van de heks en de tovenaar en de vleermuis is een varader. Kies je personages en sleep ze op de prent.

3 de skeletten de pompoen en de spook gingen ze helpen en de vrienden van marouane en ouassim. zijden tegen de tovenaar en heks rot op jullie. wij willen een leuk halloween en ze zijden nee we gaan niet weg. Kies je personages en sleep ze op de prent.

4 en ze gingen naar huis.en de oma zij kom we gaan op de laptop. Kies je personages en sleep ze op de prent....

5 en ze gingen naar elk huisje voor snoep.en ze zagen de tovenaar en de heks en toen zijden marouane en ouassim als julie hier nog een keer komen ga ik naar mijn opa en die tovert julie in een varken.als julie het zeggen dan betover ik julie in een kikker. Kies je personages en sleep ze op de prent.

6 ine toverspreuk verander ze in een kikker chinkaboela.ooke stop wij gaan jullie niet meer lastigvallen willen julie onze vrienden zijn en ze zeggen oke wij gaan julie vrienden zijn akkoord akkoord zeg is nog is die spreuk chinkaboela chinkaboela.. Kies je personages en sleep ze op de prent.

7 Einde Kies je personages en sleep ze op de prent.


Download ppt "Happy halloween Kies je personages en sleep ze op de prent."

Verwante presentaties


Ads door Google