De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Kies je personages en sleep ze op de prent.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Kies je personages en sleep ze op de prent."— Transcript van de presentatie:

1 Kies je personages en sleep ze op de prent.
Eng maar geweldig! Geschreven door Tina

2 Kies je personages en sleep ze op de prent.
Het was vrijdag ,ik was net thuis en ik zag aleen bedrukte gezichten.Is er iets ?vraag ik aan papa.Het blijft doodstil .Mama heeft me gezien en wenkt me.Hoe was het op school ?vraagt ze.Goed , maar waarom is papa zo stil ?antwoordt ik. Opa is dood… zegt ze. Wat heb ik dat goed verstaan !?vraag ik ontgoocheld.Ze knikt.Ik ren de kamer uit naar mijn kamer en stort me op bed. En ik begin te huilen.

3 Kies je personages en sleep ze op de prent.
Het is al laat als er op mijn deur wordt geklopt. Mag ik binnen komen mijn Tina dolfina ?Vraagt mama. Ja .antwoordt ik. Mama komt binnen met een dienblad met een kom soep.We babelen een tijdje tot ik in slaap val.

4 Kies je personages en sleep ze op de prent.
Ik Wordt wakker .Maar WAAR ben ik ?roep ik. Ik werd wakker in een bijzonder GRIEZILIG bos.Opeens zie ik en heks , ze ziet er erg eng uit.Ze wenkt me . Ik weet niet wat ik nu moet doen . Maar ik heb gewoon geen keuze.Ze neemt me mee door het bos.

5 Kies je personages en sleep ze op de prent.
We komen bij en grot en de heks zegt met lieve stem: kom mijn lief kind.Ik volg maar . Ze laat me zitten. Zozo Tina , jou opa is dus dood , niet?vraagt ze. Ja . Antwoordt ik verbaasd. Hoe weet u dat ? Vraag ik . Dat heb ik gehoord van de wind . Zegt ze. Ik trek een raar gezicht . Ik zal het uitlegen. Zegt ze. Telkens als er een familielid van een kind sterft en dat kind is heel verdrietig komt het bij mij terecht . Daarom ben je hier , om naar dit te luisteren: Verlies je iemand dierbaar dan moet je dit begrijpen Het is beter dat die geen pijn meer voelt en jou je hele gelukkige leven ziet gaan… Is dat echt ? Vraag ik na die uitleg. Ja. Zei ze. En toen verdween ze Ping!

6 Kies je personages en sleep ze op de prent.
Hue… waar ben ik ?vraag ik. Gewoon thuis , waar anders ?zegt mama.Je was gisteren zo moe dat je na je soep in slaap viel .zegt ze . Echt ? Vraag ik . Ja. Dan heb ik het dus gedroomd of niet? Denk ik . Heb je honger , er zijn kofiekoeken ? Vraagt mama. JA! EINDE!

7 Kies je personages en sleep ze op de prent.
Schrijf hier je zin

8 Kies je personages en sleep ze op de prent.
Schrijf hier je zin

9 Kies je personages en sleep ze op de prent.
Einde


Download ppt "Kies je personages en sleep ze op de prent."

Verwante presentaties


Ads door Google