De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Sportstapelen. DE KINDEREN SPELEN ………………………………………. (WANNEER?) DE BEKERS STAAN ………………………………………. (WAAR?) DE LEERLINGEN STAPELEN ………………………………………. (HOE?)

Verwante presentaties


Presentatie over: "Sportstapelen. DE KINDEREN SPELEN ………………………………………. (WANNEER?) DE BEKERS STAAN ………………………………………. (WAAR?) DE LEERLINGEN STAPELEN ………………………………………. (HOE?)"— Transcript van de presentatie:

1 sportstapelen

2 DE KINDEREN SPELEN ………………………………………. (WANNEER?) DE BEKERS STAAN ………………………………………. (WAAR?) DE LEERLINGEN STAPELEN ………………………………………. (HOE?)

3 ONLANGS HADDEN MIJN BROER EN IK EEN LEUK VERJAARDAGSFEESTJE. JE MOET DIE BEKERS VLIEGENSVLUG STAPELEN. MIJN OUDERS KOCHTEN DAARNA EEN SETJE VAN DIE BEKERS VOOR MIJ.

4 OP HET EINDE VAN HET FEESTJE WAS IK DE STAPELKAMPIOEN. IN SPORTSTAPELEN WORD IK ELKE DAG BETER. OP DIT MOMENT IS EEN VEERTIENJARIGE DE WERELDKAMPIOEN.

5 zinnen die zeggen wat het onderwerp doet of wat ermee gebeurt zinnen die zeggen wat of hoe het onderwerp is of wordt 11 22

6 EEN AMERIKAANSE HARDLOPER LIEP DE 4X400 METER. DE ATLEET LEGDE DAN NOG 200 METER AF. NA HET VOELEN VAN DE PIJN ZETTE HIJ ZICH IN. in Londen de 4x400 meter. de 4x400 meter tijdens de Olympische Spelen. af met een gebroken kuitbeen. keihard in.

7 DE NIEUW-ZEELANDSE FEDERATIE VAN BOEREN WIL EEN NIEUWE OLYMPISCHE SPORT. HET SCHEREN VAN SCHAPEN IS EEN ATLETISCHE TOPPRESTATIE. DEZE PRESTATIE VERDIENT INTERNATIONALE ERKENNING.

8 DE WOORDVOERSTER VERGELIJKT DEZE PRESTATIE MET HET LOPEN VAN TWEE MARATHONS. TIJDENS EEN WEDSTRIJD SCHAAPSCHEREN SCHEREN BOEREN IN ACHT UUR ONGEVEER 700 SCHAPEN.


Download ppt "Sportstapelen. DE KINDEREN SPELEN ………………………………………. (WANNEER?) DE BEKERS STAAN ………………………………………. (WAAR?) DE LEERLINGEN STAPELEN ………………………………………. (HOE?)"

Verwante presentaties


Ads door Google