De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

VAN DB411 NAAR DB400. Depot DB411Huidige situatie De Kunstcollectie van het Rijk gaat opgeslagen worden in een nieuw te realiseren Centraal Depot (Collectie.

Verwante presentaties


Presentatie over: "VAN DB411 NAAR DB400. Depot DB411Huidige situatie De Kunstcollectie van het Rijk gaat opgeslagen worden in een nieuw te realiseren Centraal Depot (Collectie."— Transcript van de presentatie:

1 VAN DB411 NAAR DB400

2 Depot DB411Huidige situatie De Kunstcollectie van het Rijk gaat opgeslagen worden in een nieuw te realiseren Centraal Depot (Collectie Centrum Nederland) (2018?); Vanaf januari 2016 wordt een groot gedeelte van de depots in Rijswijk door een andere Rijksdienst in gebruik genomen; Alle zich in deze depots bevindende deelcollecties moeten worden verplaatst en krijgen tijdelijk een andere opslag; Deels worden deze extern en deels intern opgeslagen; Ik richt mij op depot DB411 met de deelcollectie Lampen & Lichtobjecten, welke intern zal worden herplaatst. CASE

3 Huidige opslag Lampen & Lichtobjecten Waarom & doel Waarom? De deelcollectie moet worden verplaatst in verband met een herbestemming van deze locatie; Voor de herplaatsing van deze deelcollectie ligt er nog geen uitgewerkt plan; De documentatie en registratie van deze deelcollectie is niet op orde; Doel/ Kwaliteitsslag: Transport van de deelcollectie naar nieuw intern depot; Transportklare verpakking en opslag voor het toekomstige transport naar het CCN of bruikleennemer; Registratie en documentatie op orde; WAAROM?

4 Depot DB400Huidige situatie nieuwe locatie Tijdelijke opslag voor schilderijen, foto’s, werken op papier en lijsten; Uitlijststraat; Transito-depot voor meubels uithuizingsproject; ……. WAARHEEN?

5 Depot DB400Plan voor nieuwe locatie De deelcollectie staat transport klaar verpakt en opgeslagen; Depot is schoon en efficiënt ingericht; De documentatie en de registratie zijn op orde. NIEUW


Download ppt "VAN DB411 NAAR DB400. Depot DB411Huidige situatie De Kunstcollectie van het Rijk gaat opgeslagen worden in een nieuw te realiseren Centraal Depot (Collectie."

Verwante presentaties


Ads door Google