De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

WO les 1 Het sedcunair onderwijs. Op stap naar het SO Wat staat er op de voorkant? Op stap naar het secundair onderwijs. Waarover denk je dat dit zal.

Verwante presentaties


Presentatie over: "WO les 1 Het sedcunair onderwijs. Op stap naar het SO Wat staat er op de voorkant? Op stap naar het secundair onderwijs. Waarover denk je dat dit zal."— Transcript van de presentatie:

1 WO les 1 Het sedcunair onderwijs

2 Op stap naar het SO Wat staat er op de voorkant? Op stap naar het secundair onderwijs. Waarover denk je dat dit zal gaan? Het secundair onderwijs. Wie wil pagina 4 voorlezen?

3 Het secundair onderwijs Brainstormen

4 Het secundair onderwijs  Wat heb je in de tekstballonen genoteerd?  Waaraan denk je als je het secundair onderwijs hoort?

5 Filmpje Het secundair onderwijs

6 Bespreken  De leerlingen in het filmpje beschrijven hun angsten voor de overgang naar het secundair onderwijs. Benoem 2 van hun angsten.  De juffen gaan mij haten, ik ga geen vrienden hebben.  Noem twee verschillen tussen het lager onderwijs en het secundair onderwijs die in het fimplje besproken worden.  Agenda zelf invullen, verschillende leerkrachten.  Noem twee bekommernissen waarmee leerlingen zitten na de eerste dagen in het secundair onderwijs.  Ga ik alles bij hebben, ga ik alles kunnen studeren, ga ik niets vergeten,…

7 Moet ik een keuze maken?

8 Waaruit kan ik kiezen?

9 Wat zal ik kiezen?

10 Wie ben ik?

11 Welke optie interesseert mij?

12 Ben ik zeker van mijn keuze?


Download ppt "WO les 1 Het sedcunair onderwijs. Op stap naar het SO Wat staat er op de voorkant? Op stap naar het secundair onderwijs. Waarover denk je dat dit zal."

Verwante presentaties


Ads door Google