De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

SENSES ONZE ZEEPWINKEL. THE STORE INSPIRATIE HET CONSEPT DE ZEEP RFID GLAS IN LOOD DE KABINES DE SFEER BESTELLEN? INSPIRATIE HET CONSEPT DE ZEEP RFID.

Verwante presentaties


Presentatie over: "SENSES ONZE ZEEPWINKEL. THE STORE INSPIRATIE HET CONSEPT DE ZEEP RFID GLAS IN LOOD DE KABINES DE SFEER BESTELLEN? INSPIRATIE HET CONSEPT DE ZEEP RFID."— Transcript van de presentatie:

1 SENSES ONZE ZEEPWINKEL

2 THE STORE INSPIRATIE HET CONSEPT DE ZEEP RFID GLAS IN LOOD DE KABINES DE SFEER BESTELLEN? INSPIRATIE HET CONSEPT DE ZEEP RFID GLAS IN LOOD DE KABINES DE SFEER BESTELLEN?

3 INSPIRATI EBRON

4

5 HET CONSEPT de klant komt naar binnen, ze pakken ” een zeepje” een ovaal stukje kunststof met een chip er in die werkt op RFID hiermee kunnen ze naar de belevingsmuur. In het groot staan hier de geuren afgebeeld. dit zullen we op een sheet printen zodat we er een lamp achter kunnen zetten en het een mooi ‘ glas in lood’ effect geeft. op deze belevingsmuur hangt een kastje, er zit een scanner in, je kan je ‘chip zeepje’ hier langs halen en kiezen welk nummer geur je wilt. als bijv. chocolade 1 is en je wil chocolade druk je 1 in. dan ga je naar de douchekabines, hier stap je in, en haal je je zeep chip er langs. bijvoorbeeld, je hebt lavendel gekozen, van boven komt er blauw licht, lavendel en van onder komt er een lavendel geur. Dus de kleur komt van boven en de geur van onder. stel dat de beleving van lavendel je bevalt, kan je naar het touchscreen, hier kan je je gegevens invullen en de zeep word naar je opgestuurd. en de winkel heeft een naam gekregen ” senses”

6 De Zeepjes

7 RFID Radio frequency identification (RFID) is een technologie om van een afstand informatie op te slaan en te lezen van zogenaamde RFID-"tags" die op of in objecten zitten.

8 De Belevingsmuur

9 Glas in lood effect

10 De kabines en hun sferen

11 De Sferen De sferen in de kabines zijn afgestemt op de keuze van je geur Lavendel is bijvoorbeeld paars (vedere uitleg in de vervolgpresentatie) Bevalt de geur, dan kan de klant een bestelling plaatsen bij onze bestelmuur

12 De bestelmuur


Download ppt "SENSES ONZE ZEEPWINKEL. THE STORE INSPIRATIE HET CONSEPT DE ZEEP RFID GLAS IN LOOD DE KABINES DE SFEER BESTELLEN? INSPIRATIE HET CONSEPT DE ZEEP RFID."

Verwante presentaties


Ads door Google