De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

VAN DB411 NAAR DB400. Depot DB411Huidige situatie De Kunstcollectie van het Rijk gaat opgeslagen worden in een nieuw te realiseren Centraal Depot (Collectie.

Verwante presentaties


Presentatie over: "VAN DB411 NAAR DB400. Depot DB411Huidige situatie De Kunstcollectie van het Rijk gaat opgeslagen worden in een nieuw te realiseren Centraal Depot (Collectie."— Transcript van de presentatie:

1 VAN DB411 NAAR DB400

2 Depot DB411Huidige situatie De Kunstcollectie van het Rijk gaat opgeslagen worden in een nieuw te realiseren Centraal Depot (Collectie Centrum Nederland) (2018?); Vanaf 2016 wordt een groot gedeelte van de depots in Rijswijk door een andere Rijksdienst in gebruik genomen; Alle zich in deze depots bevindende deelcollecties krijgen tijdelijk een andere opslag; Deels worden deze extern en deels intern opgeslagen; Ik richt mij op depot DB411 met de deelcollectie lampen & lichtobjecten, welke intern zal worden herplaatst. CASE

3 Huidige opslag lampen & lichtobjecten Waarom & doel Waarom? Voor de herplaatsing van deze deelcollectie ligt er nog geen uitgewerkt plan; De documentatie en registratie van deze deelcollectie is niet op orde; De zichtbaarheid en daarmee de uitleenbaarheid van deze collectie is niet optimaal; Doel/ Kwaliteitsslag: Registratie en documentatie op orde; Verhogen mogelijkheid tot bruiklenen; Conditieverbetering van objecten (eventueel restauratie); Objecten zijn schoon en stofvrij; Objecten zijn efficiënt, overzichtelijk en veilige tijdelijk nieuw opgeslagen; Objecten zijn transport klaar opgeslagen (voor naar CCN of bruikleennemer). WAAROM?

4 Depot DB400Huidige situatie Tijdelijke opslag voor schilderijen, foto’s, werken op papier en lijsten; Uitlijststraat; Transito-depot voor meubels uithuizingsproject; ……. WAARHEEN?

5 Depot DB400Plan Depot schoon; Nieuwe (inrichting van) stellingen/ standplaatsen; Lampen & lichtobjecten schoon en goed geregistreerd/ gedocumenteerd herplaatsen; De objecten efficiënt, veilig, toegankelijk en transport klaar opslaan. NIEUW


Download ppt "VAN DB411 NAAR DB400. Depot DB411Huidige situatie De Kunstcollectie van het Rijk gaat opgeslagen worden in een nieuw te realiseren Centraal Depot (Collectie."

Verwante presentaties


Ads door Google