De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Carnavalsemblemen: bij ons kunt u zelf emblemen ontwerpen en maken, en bent u snel en goedkoop klaar voor carnaval! Op http://www.embleemmaken.nl kunt.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Carnavalsemblemen: bij ons kunt u zelf emblemen ontwerpen en maken, en bent u snel en goedkoop klaar voor carnaval! Op http://www.embleemmaken.nl kunt."— Transcript van de presentatie:

1 Carnavalsemblemen: bij ons kunt u zelf emblemen ontwerpen en maken, en bent u snel en goedkoop klaar voor carnaval! Op kunt u met een paar muisklikken stoffen emblemen van foto kwaliteit ontwerpen voor op uw carnavalskleding. U kunt bij het ontwerpen ook eenvoudig uw eigen plaatje of logo inladen. Na de ontvangst van de bestelling zijn de carnavalsemblemen door uzelf eenvoudig op uw carnavalskleding of ander carnavalstextiel te strijken. Onze instrijkbare carnavalsemblemen zijn kookwasbestendig en chemisch reinigbaar, ook na veel wasbeurten blijven de kleuren prachtig! Gaat u dus snel naar voor het ontwerpen en bestellen van carnavalsemblemen.

2 Enkele voordelen van carnavalsemblemen kort op een rij:
Eenvoudig zelf ontwerpen: op het gewenste formaat kiezen, uw eigen plaatje of logo inladen, eigen tekst invoeren, en klaar! Topkwaliteit: 100% fotokwaliteit en kookwas en zelfs chemisch reinigbaar. Goedkoop: afhankelijk van het gekozen formaat en aantal verfraait u uw carnavalskleding of carnavalskostuums voor enkele euro's per stuk. Gemakkelijk: dit geldt voor alles, niet alleen het ontwerpen en het bestellen, ook het strijken op uw carnavalskleding. Ga naar voor het ontwerpen en bestellen van carnavalsemblemen.

3 - Kunnen jullie ook een carnavalsemblemen voor ons ontwerpen?
Enkele van de vragen die ons via gesteld worden zijn: - Wat is het verschil tussen geborduurde emblemen en de zelf in te strijken carnavalsemblemen? - Kunnen jullie ook een carnavalsemblemen voor ons ontwerpen? - Is er ook een snellere manier dan een strijkbout om een carnavalsembleem op te brengen? - Zijn carnavalsemblemen ook in andere vormen te leveren? Ga naar voor alle vragen en antwoorden over het ontwerpen en bestellen van carnavalsemblemen.

4 Vanzelfsprekend hebben wij ook Instructiefilms voor het ontwerpen en strijken van instrijkbare carnavalsemblemen. Dan kunt u zelf zien hoe eenvoudig het is en hoe snel het gaat om zelf carnavalsemblemen te ontwerpen en te bestellen enerzijds, en het op te brengen op carnavals kostuums anderzijds. Ga snel naar voor de instructiefilms over het ontwerpen en bestellen van carnavalsemblemen.


Download ppt "Carnavalsemblemen: bij ons kunt u zelf emblemen ontwerpen en maken, en bent u snel en goedkoop klaar voor carnaval! Op http://www.embleemmaken.nl kunt."

Verwante presentaties


Ads door Google