De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

1. Schokkende gebeurtenissen. 2. voedsel- en warenautoriteit. 3. labelen’ van producten 4. Als keukenpersoneel met eten gaat werken. 5. snijplanken.

Verwante presentaties


Presentatie over: "1. Schokkende gebeurtenissen. 2. voedsel- en warenautoriteit. 3. labelen’ van producten 4. Als keukenpersoneel met eten gaat werken. 5. snijplanken."— Transcript van de presentatie:

1 1. Schokkende gebeurtenissen. 2. voedsel- en warenautoriteit. 3. labelen’ van producten 4. Als keukenpersoneel met eten gaat werken. 5. snijplanken

2 De wc schoonmaken is belangrijk voor de persoonlijke hygiëne. Als je de wc niet goed schoonmaakt komen er allerlei bateriën vrij, en die kunnen ziektes verspreiden.

3 Bewaakt: -het welzijn van dieren -de veiligheid van voedsel -de veiligheid van planten -handhaaft de natuurwetgeving Voedsel- en warenautoriteit is een Groep mensen die nederland schoon houd.

4 Als je wil weten tot welke datum het eten houdbaar is, kun je het best het product labelen. Het labelen is voor veel restaurant erg handig. Hier een paar voorbeelden van labelen van een product.

5 Als keukenpersoneel met eten gaat werken moeten ze aan een paar dingen voldoen: 1. Goede hygiene in de keuken hebben. 2. Verschillende soorten materialen gebruiken voor verschillend eten. 3. Zich kleden als het beroep.

6 Snijplanken, Je hebt ze in alle soorten kleuren, maar die kleuren zijn er om de verschillende snijplanken te onderscheiden. Er zijn verschillende soorten kleuren namelijk: Rood: rauw vlees Groen; groente. Geel: gevogelte. Wit; gegaarde producten Hout: brood


Download ppt "1. Schokkende gebeurtenissen. 2. voedsel- en warenautoriteit. 3. labelen’ van producten 4. Als keukenpersoneel met eten gaat werken. 5. snijplanken."

Verwante presentaties


Ads door Google