De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

The Doctor Who HUB In Sub-Sahara Afrika en Azië is diarree 1 vaan de belangrijkste doodsoorzaken voor kinder van 5 jaar en jonger. Elk jaar sterven 800.000.

Verwante presentaties


Presentatie over: "The Doctor Who HUB In Sub-Sahara Afrika en Azië is diarree 1 vaan de belangrijkste doodsoorzaken voor kinder van 5 jaar en jonger. Elk jaar sterven 800.000."— Transcript van de presentatie:

1 The Doctor Who HUB In Sub-Sahara Afrika en Azië is diarree 1 vaan de belangrijkste doodsoorzaken voor kinder van 5 jaar en jonger. Elk jaar sterven 800.000 aan diarree, dat zijn elke dag 2.200 kinderen. Dat zijn ruim 70 volle schoolklassen per dag. Die kinderen krijgen diarree omdat er gebrek is aan schoon drinkwater, gebrek aan sanitaire voorzieningen en gebrek aan kennis over de consequenties van slechte hygiëne op een jong kind.

2 Voedselveiligheid 22 inspecteurs van de NWVA hebben op Koninginnedag de algemene hygiëne bij het bereiden van voedsel geïnspecteerd. Ook kijken ze of salades, rauw vlees en andere bederfelijke levensmiddelen koud genoeg worden bewaard. In de zomer heeft de NVWA ook andere evenementen bezocht. 1 op de 3 gevallen voldeed de bereiding niet aan de professionele regels. Bij 50 ondernemers was de overtreding zo ernstig dat ze een boete kregen.

3 labelen Labalen is dat een bedrijf zijn merk op het product zet zodat je weet van welk bedrijf het is.

4 hygiëne 1: handen wassen voordat je met eten gaat werken. 2: vaatdoekjes elke dag verschonen. 3: de houdbaarheidsdatum in de gaten houden.

5 snijplanken Als je een snijplank gaat aanschaffen, moet je goed opletten dat de snijplank sterk is, en welke kleur je nodig hebt. Wanneer je een snijplank wilt gaan gebruiken, moet je goed opletten welke kleur snijplank je gebruikt.


Download ppt "The Doctor Who HUB In Sub-Sahara Afrika en Azië is diarree 1 vaan de belangrijkste doodsoorzaken voor kinder van 5 jaar en jonger. Elk jaar sterven 800.000."

Verwante presentaties


Ads door Google