De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Build My Dream Seizoen 2 Opdracht 1. Plattegrond van het huis: Begane Grond Woonkamer. Dit is een basis woonkamer waar het gezin van de openhaard kan.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Build My Dream Seizoen 2 Opdracht 1. Plattegrond van het huis: Begane Grond Woonkamer. Dit is een basis woonkamer waar het gezin van de openhaard kan."— Transcript van de presentatie:

1 Build My Dream Seizoen 2 Opdracht 1

2 Plattegrond van het huis: Begane Grond Woonkamer. Dit is een basis woonkamer waar het gezin van de openhaard kan genieten en wat tv kan kijken en misschien naar wat muziek luisteren van de stereo die hier staat. Keuken/Eetkamer. Nog een basis kamer, genoeg ruimte voor het hele gezin om maaltijden te koken en te eten. De kamer heeft een groot raam met uitzicht op de achtertuin. Badkamer. Dit kleine kamertje word gebruikt badkamer, met een simpele douche en een toilet. Er zijn hier geen ramen, maar er is genoeg licht door de muurlampen.

3 Plattegrond van het huis: Voor- en achtertuin Voortuin. Hier loopt een kort pad naar de voordeur en naar een bankje om op te relaxen. Er is ook een pad dat om her huis heen naar andere delen van de tuin leid. Speeltuin. Met een schommel en een glijbaan, plezier voor de volwassenen, en voor de kinderen als ze oud genoeg zijn. Achtertuin. In dit deel is een meertje waar lelies in groeien. Er is ook een zitje voor eventuale gasten en zonnebaders

4 Plattegrond van het huis: Eerste verdieping Kinderkamers: Beide kinderkamers zijn hetzelfde, de indeling is slechts een tikje anders. Beide hebben ze een grote speelmat die de vloer bedekt, en een wiegje en een speelgoedkist tegenover elkaar. Ouderslaapkamer: Dit is de kamer van pa&ma. Erg standaard, er staat een groot tweepersoonsbed en een wekker. De grote ramen aan 2 kanten zorgen voor licht in deze kamer.

5 Here we go on a short tour of the house.

6 Zitje in de voortuin Dit is de voortuin met het pad dat naar de achterkant van het huis leid.

7 Door de voordeur

8 De keuken

9 De woonkamer

10 De Badkamer

11 Overloop

12 Kinderkamer 1Kinderkamer 2

13 Slaapkamer van de ouders

14 Speelplaats buitenshuis

15 Achterkant van het huis met vijver

16 Het Einde


Download ppt "Build My Dream Seizoen 2 Opdracht 1. Plattegrond van het huis: Begane Grond Woonkamer. Dit is een basis woonkamer waar het gezin van de openhaard kan."

Verwante presentaties


Ads door Google