De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Quiz  Wat is de volledige naam van Panamarenko? Henri van Herwegen  Hoe oud is hij op dit moment. Hij is geboren in 1940. Op dit moment is hij 75 jaar.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Quiz  Wat is de volledige naam van Panamarenko? Henri van Herwegen  Hoe oud is hij op dit moment. Hij is geboren in 1940. Op dit moment is hij 75 jaar."— Transcript van de presentatie:

1

2 Quiz  Wat is de volledige naam van Panamarenko? Henri van Herwegen  Hoe oud is hij op dit moment. Hij is geboren in 1940. Op dit moment is hij 75 jaar oud.  Waarvan geraakte hij in de ban? Vliegtuigen  Waardoor werd hij geïnspireerd? Door het Grieks verhaal van Icarus.

3 Panamarenko  Antwerpen  75 jaar oud.  Henri Van Herwegen  Pan American Airlines and Company  Voornamelijk kunstwerken die te maken hebben met vliegen.

4 Zijn werken

5 Museum

6 Kader bij je kunstwerk  De naam machine.  De naam van de kunstenaar(s)  Wat kan het allemaal?  Op welke manier ga je naar je droomwereld? Stuiteren, zweven, lopen,….  Waar brengt het je naartoe?  De namen van de leerlingen

7 Het droommuseum  Met welk werkje zou je wel eens naar je droomwereld willen gaan? Waarom?

8 Evaluatie


Download ppt "Quiz  Wat is de volledige naam van Panamarenko? Henri van Herwegen  Hoe oud is hij op dit moment. Hij is geboren in 1940. Op dit moment is hij 75 jaar."

Verwante presentaties


Ads door Google