De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

MY WORLD Uitleg over mijn pagina. ‘MY WORLD’ HOE HET BEGON: Ik wou altijd al een blog, toen ik op een dag aan de pc begon te zoeken hoe je een blog kunt.

Verwante presentaties


Presentatie over: "MY WORLD Uitleg over mijn pagina. ‘MY WORLD’ HOE HET BEGON: Ik wou altijd al een blog, toen ik op een dag aan de pc begon te zoeken hoe je een blog kunt."— Transcript van de presentatie:

1 MY WORLD Uitleg over mijn pagina

2 ‘MY WORLD’ HOE HET BEGON: Ik wou altijd al een blog, toen ik op een dag aan de pc begon te zoeken hoe je een blog kunt maken en toen stootte ik op Weebly. En zo begon ik met zoeken. Ik was echt fier op mezelf dat ik eindelijk een blog kon maken.

3 GEWOON IK Kleine dingetjes die me aanspreken

4 LOGO Mijn logo van de pagina is een meisje met zwart haar en een retro kleedje en een camera in haar handen. Dit staat voor retro en ook voor jezelf zijn. Ik ben zot van retro en ik wil en blijf mezelf zijn. En de camera staat voor selfie’s maar ook herinneringen op te slaan. Daarom neem ik iedere dag wel een selfie om mijn herinneringen van die dag op te slaan. En zo vormt die foto voor mij een soort van logo.

5 WAT OVER MEZELF Ik ben 13 en ben zot van Chello, toneel en naaien. Ik ben een zotte trien en ben het liefst buiten. Ik ben verslaafd aan chocolade en aan selfie’s want ik trek elke dag wel minstens 1 selfie! Ik hou van men blog want het is een plaats waar ik mezelf kan zijn en waar ik me goed in voel. Wat ik het liefst eet is macaroni en vele nagerechtjes! Mijn zinnetje is: “blijf jezelf en verander voor niets of niemand!” en zo heb ik mezelf wat besproken….

6 EXTRAATJES!!!! Een paar van mijn lievelingsprentjes


Download ppt "MY WORLD Uitleg over mijn pagina. ‘MY WORLD’ HOE HET BEGON: Ik wou altijd al een blog, toen ik op een dag aan de pc begon te zoeken hoe je een blog kunt."

Verwante presentaties


Ads door Google