De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Hot or Not Lissie Scholtes. Playstation Move Playstation Move komt uit in de herfst 2010 Door middel van 2 controllers met een lichtballetje er aan kan.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Hot or Not Lissie Scholtes. Playstation Move Playstation Move komt uit in de herfst 2010 Door middel van 2 controllers met een lichtballetje er aan kan."— Transcript van de presentatie:

1 Hot or Not Lissie Scholtes

2 Playstation Move

3 Playstation Move komt uit in de herfst 2010 Door middel van 2 controllers met een lichtballetje er aan kan je nu ook op de Playstation je eigen bewegingen naar het scherm vertalen. In navolging van de Nintendo Wii heeft Sony dit systeem ontwikkeld, waarmee men zowel hardcore gamers als casual gamers hoopt te bereiken. De controller is ontworpen om de huidige Playstation games uit te breiden en de Playstation ervaring te verbeteren.

4 Playstation Move Kopie van Wii en xbox (Microsoft project Natal) Onderscheiden door realisme PS3 is krachtiger Betere online functionaliteit

5 Hot or not ?? Wii wordt van 2 kanten aangevallen Komt Wii met een opvolger? PlayStation 3 wordt dankzij de nieuwe controller toegankelijker voor een breder publiek, van kleine kinderen tot zelfs je oma. Ik denk dat Playstation Move misschien een succes kan worden als het aanbod van games goed is en als Sony de marketing en positionering ook goed aanpakt.

6


Download ppt "Hot or Not Lissie Scholtes. Playstation Move Playstation Move komt uit in de herfst 2010 Door middel van 2 controllers met een lichtballetje er aan kan."

Verwante presentaties


Ads door Google