De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Badkamer Eggestraat 7/7 Het rolgordijn in de badkamer ziet er uit alsof je in het huis komt van iemand die rookt, drinkt en nooit poetst. Alsof ze hun.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Badkamer Eggestraat 7/7 Het rolgordijn in de badkamer ziet er uit alsof je in het huis komt van iemand die rookt, drinkt en nooit poetst. Alsof ze hun."— Transcript van de presentatie:

1 Badkamer Eggestraat 7/7 Het rolgordijn in de badkamer ziet er uit alsof je in het huis komt van iemand die rookt, drinkt en nooit poetst. Alsof ze hun handen er aan afvegen. Het stinkt ook zo als je binnenkomt. Maar Khadija veegt en poetst de hele tijd. Ze heeft al alle soorten geurtjes geprobeerd om de stank weg te krijgen: lavendel, Indische, … maar niets helpt. Ze verlucht nochtans elke dag tot de middag.

2 Badkamer Eggestraat 7/7 Schimmel rondom de venster van de badkamer.

3 Badkamer Eggestraat 7/7 Ook hier lopen er barsten in de muren.

4 Living Eggestraat 7/7 In de living is de dure verf al aan het barsten en afbladderen. De thermostaat staat op 30°C, maar zo voelt het helemaal niet.

5 Slaapkamer kinderen Eggestraat 7/7
In de slaapkamer van de kleine Dyab (3 jaar) is er zoveel vocht dat ze hier eigenlijk niet kan slapen. Er is schimmel langs de venster en in de hoek tegen het plafond. Het eerste rolgordijn hebben ze al moeten weggooien (80 euro), omdat het zo beschimmeld was. Na 2 jaar hangt er al weer een nieuwe.

6 Slaapkamer kinderen Eggestraat 7/7

7 Grote slaapkamer Eggestraat 7/7
In de grote slaapkamer is er minstens zoveel schimmel, vooral rond de venster. De muur ziet er helemaal zwart van, ook al is die geverfd met 2 lagen grondverf en een speciale schimmelwerende verflaag. Ze hebben er veel geld tegen aan gegooid om er een gezellig appartement van te maken, maar het is onbegonnen werk. Ze hebben een eigen aerosolapparaat, omdat de kinderen het voortdurend nodig hebben.

8 Grote slaapkamer Eggestraat 7/7
Schimmel in de muur onder de venster


Download ppt "Badkamer Eggestraat 7/7 Het rolgordijn in de badkamer ziet er uit alsof je in het huis komt van iemand die rookt, drinkt en nooit poetst. Alsof ze hun."

Verwante presentaties


Ads door Google