De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

 Een groot gezin is een voordeel, de kinderen zullen later gegarandeerd voor jou zorgen.  Een groot gezin is een nadeel, want je hebt een grote en.

Verwante presentaties


Presentatie over: " Een groot gezin is een voordeel, de kinderen zullen later gegarandeerd voor jou zorgen.  Een groot gezin is een nadeel, want je hebt een grote en."— Transcript van de presentatie:

1

2

3  Een groot gezin is een voordeel, de kinderen zullen later gegarandeerd voor jou zorgen.  Een groot gezin is een nadeel, want je hebt een grote en vaak ook dure auto nodig.  Een groot gezin is een voordeel, want huishoudelijke taken zijn sneller klaar.  Een klein gezin is een voordeel, zo krijgen de kinderen steeds, evenveel aandacht van de ouders.

4

5

6  Afstotingsfactoren zijn factoren waardoor men weg wil trekken uit een land en naar een ander wil gaan.  Aantrekkingsfactoren zijn factoren waardoor men naar een bepaald land wil trekken en weggaan uit het land waar men woont.

7

8

9


Download ppt " Een groot gezin is een voordeel, de kinderen zullen later gegarandeerd voor jou zorgen.  Een groot gezin is een nadeel, want je hebt een grote en."

Verwante presentaties


Ads door Google