De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

L Het blijft lastig om met een seculier boek de les een duidelijk christelijke inhoud te geven. O We doen de leerling te kort als we ons vak loskoppelen.

Verwante presentaties


Presentatie over: "L Het blijft lastig om met een seculier boek de les een duidelijk christelijke inhoud te geven. O We doen de leerling te kort als we ons vak loskoppelen."— Transcript van de presentatie:

1

2 L Het blijft lastig om met een seculier boek de les een duidelijk christelijke inhoud te geven. O We doen de leerling te kort als we ons vak loskoppelen van geestelijke vorming. G Huidige lesmethodes besteden geen aandacht aan het relationele aspect in een les. I Er kan beter gedifferentieerd worden in de les. S Het RTTI-model is niet zichtbaar in de boeken. C Rekenmachine in klas 1 is niet wenselijk. H De prijzen kunnen flink naar beneden.

3

4

5

6 Dat mag u zeggen. Ik ben op zoek naar: – Kritische meelezers – Ideeën die in het boek verwerkt kunnen worden Meer info of een proeflicentie aanvragen: info@logisch-vo.netinfo@logisch-vo.net of www.logisch-vo.netwww.logisch-vo.net


Download ppt "L Het blijft lastig om met een seculier boek de les een duidelijk christelijke inhoud te geven. O We doen de leerling te kort als we ons vak loskoppelen."

Verwante presentaties


Ads door Google