De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

 Dansen  Musicals  Museums  Films  Muziek  Concert.

Verwante presentaties


Presentatie over: " Dansen  Musicals  Museums  Films  Muziek  Concert."— Transcript van de presentatie:

1

2  Dansen  Musicals  Museums  Films  Muziek  Concert

3  Verleden: - Eerst 2/3 jaar streetdance bij verhoeven, daarna nog ongeveer 2 jaar bij Sofie. - - Heden: - Nu doe ik niks aan dansen, omdat dat te druk werd met school, sport en werk. - Toekomst: - In de toekomst zou ik graag wel weer onder dansen willen, en dan streetdance. Maar dat word denk ik te druk met school, korfbal en werk.

4  Verleden: - Naar verschillende musicals geweest: Tarzan. Hoe overleef ik mezelf. Wicked. High school musical. Mama Mia Flashdance Saturday night fever.

5

6  Schoolmusical in groep 8:  Spooky Zelf een rol geschreven. Heden: Nu ben ik al een tijdje niet meer naar een musical geweest.  Toekomst In de toekomst ga ik denk ik nog wel vaker naar een musical toe.

7  Verleden: Basisschool: - Bevrijdingsmuseum - Afrikamuseum - Openluchtmuseum - Nsg: - Oorlogsmuseum Overloon

8  Heden:  In de zomervakantie ben ik in Frankrijk nog naar een Parfummuseum geweest in Grasse.  Toekomst: Ik heb niet zo veel met museums dus denk niet dat ik er nog naar veel toe ga, maar misschien met school nog een keer.

9  Verleden: - Kinderfilms, zoals K3, Barbie, 101 dalmatiers. - Heden: - Kijk ik nog steeds veel films, zoals verliefd op Ibiza, toscaanse bruiloft, Alles is familie, soof etc. En ik ga ook regelmatig na de bioscoop.  Toekomst:  Blijf films kijken en regelmatig na de bioscoop

10

11  Verleden: Vroeger luisterde ik veel na liedjes van K3. En in het eerste en tweede heb ik muziek op school gehad en daar speelde ik altijd keyboard. Heden: Nu luister ik naar de Top 40. En ik speel geen muziek instrument

12  Toekomst  Ik denk dat ik in de toekomst geen muziek instrument ga spelen en gewoon de top 40 blijf luisteren.

13  Verleden Vroeger ben ik naar een concert van K3 geweest. Heden Ik ben na het concert van K3 nooit meer naar een ander concert geweest. Toekomst Ik zou graag weer een keer naar een concert toe willen maar weet nog niet van wie.

14


Download ppt " Dansen  Musicals  Museums  Films  Muziek  Concert."

Verwante presentaties


Ads door Google