De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Bedrijfsbezoeken 2015  Groenhart, Kluster, Ruiter en Eipie.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Bedrijfsbezoeken 2015  Groenhart, Kluster, Ruiter en Eipie."— Transcript van de presentatie:

1 Bedrijfsbezoeken 2015  Groenhart, Kluster, Ruiter en Eipie

2 Groenhart Groenhart bestaat al bijna 100 jaar. De meneer die Groenhart heeft opgericht is al bijna 92 jaar oud. Er werken 100 medewerkers bij alle winkels van Groenhart en 50 medewerkers in Purmerend.

3 Magazijn Toen kwamen we in het magazijn het magazijn is heel groot. Groenhart handelt heel erg veel. Wij vroegen aan Pierre Ruiten of hij genoeg verdient en hij verdient heel goed.

4 Reparatie ruimte  Een reparatie duurt ongeveer 2 dagen maar als ze iets moeten bestelen dan kan het een week duren.

5 Bus  De bus kwam ons als eerst ophalen en toen gingen we de rest op halen. En toen we iedereen hadden opgehaald was het heel gezellig.

6 Schaken  We hadden een kist met schroefjes en daar moest je een schaakspel van maken. En dat was gelukt. Maar het was best wel lastig.

7  De uitleg. Nadat  we hadden gedronken gingen we naar Maurice en hij ging alles dat we toen moesten weten ging hij vertellen. Bijvoorbeeld wat hij doet hij zorgt voor de verkoop en organisatie daarna gingen we naar het kamertje ernaast daar zitten heel veel mensen ervoor te zorgen dat alles goed gaat bijvoorbeeld : rekenen, nieuwe materialen kopen enz.

8 Kluster De binnen komst Toen we binnen kwamen kwam Astrid de baas. Zij bracht ons naar de kantine daar kregen we limonade toen we onze limonade op hadden ging ze ons vertellen over haar werk en wie wat deed.

9 we kregen een rondleiding door de hele werkplaats. We gingen eerst naar de werkkamer en daar kregen we te horen dat we een bord met onze school naam gingen maken. We gingen naar de werkplaats daar gingen we hard plastic langs de zij kanten zodat er een splinters meer afkwamen. Toen gingen we de naam van onze school in het hout schrijven. En ook ons logo. Daar na was onze plank klaar en gingen naar de bus.

10 Ruiter binnenkomst hal/werkplaats machines de meubels voor een boot terugweg

11  binnenkomst We kwamen binnen en we moesten wachten in de hal. Daar was het heel chique. Er stond op de deur zwembad. Maar er was helemaal geen zwembad het was de werkplaats. We werden naar de kantine gebracht. Daar kregen we wat te drinken

12  werkplaats De werkplaats was heel groot. Daarom noemde ze het een zwembad. De man die ons begeleide die liet alles zien.

13  machines Er waren best wel veel machines. Er was een machine om de cnc machine te besturen.

14  Meubels voor een boot. Bedrijf De Ruiter maakt meubels voor jachten. Maar de jachten zelf kosten per jaar al ruim 3 miljoen euro.

15  Terugweg We werden als 1 na laatste opgehaald toen werden we weer terug naar school gebracht Milan,dylan,chi- an, Rachel en Zoe B Dit groepje was bij de Ruiter

16 in de bus  we zaten met ze allen in de bus en hebben we gezongen en de bus chauffeur heeft ons groepje voor groepje afgezet. We waren als laatst afgezet.

17 Eipie We kwamen binnen kregen een gevulde koek en limonade en gingen rond. We zagen een kachel met stickers van vlammen. Toen gingen we naar boven zagen we hele grote printers en kleuren. Toen kwamen we een boks bal tegen. En gingen we naar de auto's die beplakt werden. En we gingen weer naar boven en kregen stickers met onze naam der op en gingen uitsnijden. En betonnen muren die met een sticker geplakt is en het zag er niet uit als een sticker. En de werden ook vlaggen gemaakt die beplakt worden. En ze werken met alle soorten bedrijven en mensen zaken. Ze hebben ook een grote soort fabriek met alle spullen en auto's en kleuren papier glans plaksel en dat is grappig om te zien. En toen gingen we naar buiten en zagen we nog meer busjes met dieren erop.

18 We keken naar de auto's die geplakt waren en wachtte op de bus toen de bus der was gingen we instappen en naar school. toen we bij school waren lieten we onze spullen zien en wat we gedaan hadden. Einde Epi terugweg


Download ppt "Bedrijfsbezoeken 2015  Groenhart, Kluster, Ruiter en Eipie."

Verwante presentaties


Ads door Google