De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Gaan we beginnen? Ja! Laten we beginnen!  hij beschermt zijn familie en zijn jong goed, bij hem zou je beter niet in de buurt komen of  Hij is ook.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Gaan we beginnen? Ja! Laten we beginnen!  hij beschermt zijn familie en zijn jong goed, bij hem zou je beter niet in de buurt komen of  Hij is ook."— Transcript van de presentatie:

1

2 Gaan we beginnen? Ja! Laten we beginnen!

3

4  hij beschermt zijn familie en zijn jong goed, bij hem zou je beter niet in de buurt komen of  Hij is ook baas in de Schotse noordelijke hoog- landen Je krijgt een beet!

5 een gevaarlijk beestje Vroeger dachten de mensen dat ze hun vee zouden opeten omdat ze er zo gevaarlijk uitzagen, daarom schoten de mensen ze dood Trouwens, de steenarend in het latijns, is Aquila Chrvsaetos Hij voert zijn jongen met verscheurd vlees het duurt 4 tot 5 jaar voor ze volwassen zijn. Ze wonen in Zuid-,Oost- en Noord Europa

6

7

8

9

10  Lengte: cm Vleugelspanwijdte: meter wanneer zijn ze vrij?: jaar waarom schoten de mensen de steenarend neer? 75-93 2-2,4 4-5 Omdat ze er gevaarlijk uitzagen

11 Einde! Ja, want ‘t is tijd


Download ppt "Gaan we beginnen? Ja! Laten we beginnen!  hij beschermt zijn familie en zijn jong goed, bij hem zou je beter niet in de buurt komen of  Hij is ook."

Verwante presentaties


Ads door Google