De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Meer dan 200 loopbaanprofessionals doen mee! Dag van de Loopbaan Wat is de Dag van de Loopbaan? Op 27 september zetten ruim 200 Noloc erkend (register)

Verwante presentaties


Presentatie over: "Meer dan 200 loopbaanprofessionals doen mee! Dag van de Loopbaan Wat is de Dag van de Loopbaan? Op 27 september zetten ruim 200 Noloc erkend (register)"— Transcript van de presentatie:

1

2 Meer dan 200 loopbaanprofessionals doen mee! Dag van de Loopbaan Wat is de Dag van de Loopbaan? Op 27 september zetten ruim 200 Noloc erkend (register) loopbaanprofessionals, verspreid over Nederland, hun deuren open. Werknemers, werkgevers, werkzoekenden en studenten kunnen op deze dag advies vragen of een workshop volgen. Een laagdrempelige manier om kennis te maken met een Noloc erkend (register) loopbaanprofessional. Kom er achter wat de loopbaanprofessional voor u kan betekenen.

3 Noloc erkend (register) loopbaanprofessional Wat betekent dat? Met de kwaliteitslabels ‘Noloc erkend’ weet u dat de kwaliteit van de loopbaanprofessional door Noloc is gecheckt. Hoe deskundig en zorgvuldig de loopbaanprofessional met u omgaat, leest u in de Noloc gedragscode. (www.noloc.nl/media/Gedragscode.pdf)

4 Ook uw medewerkers zijn welkom Dag van de Loopbaan De Noloc erkend (register) loopbaanprofessional geeft uw medewerker zicht op oa: waar sta ik nu en waar wil ik naar toe? wat zijn mijn talenten en hoe zet ik ze (nog beter) in? welke werk(voor)waarden zijn voor mij belangrijk? wat doe ik goed en wil ik behouden? wat kan beter en wil ik ontwikkelen? welke mogelijkheden heb ik, ondanks beperkingen? hoe presenteer ik mijzelf? hoe krijg ik meer balans in mijn leven?

5 Workshop of individueel gesprek Dag van de Loopbaan Thema’s: advies bij studie- en beroepskeuze effectief werk zoeken versterken van sollicitatiegesprek, brief en/of cv inzetten van Social Media leren netwerken omgaan met lastige werksituaties zinvolle invulling na je loopbaan aantrekkelijk blijven voor de arbeidsmarkt

6 Aanmelden: mogelijk vanaf 29 augustus 2014 Dag van de Loopbaan INDIVIDUEEL GESPREK of WORKSHOP bij u in de buurt op zaterdag 27 september deelname aan een workshop of individueel gesprek kost € 10,00 ga naar www.dagvandeloopbaan.nl en maak een afspraak met een loopbaanprofessional die bij u en uw vraag past Ook u kunt uw medewerkers een gesprek of workshop aanbieden voor € 10,00.

7 www.dagvandeloopbaan.nl Een initiatief van Noloc, vereniging voor loopbaanprofessionals De Dag van de Loopbaan wordt mede mogelijk gemaakt door:


Download ppt "Meer dan 200 loopbaanprofessionals doen mee! Dag van de Loopbaan Wat is de Dag van de Loopbaan? Op 27 september zetten ruim 200 Noloc erkend (register)"

Verwante presentaties


Ads door Google