De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Fase 3 Controleren van de voorraad en bestellen Kerntaak: kassatransacties afhandelen en/of deze leiden Hoofdstuk: Bedienen van het afrekensysteem Par:

Verwante presentaties


Presentatie over: "Fase 3 Controleren van de voorraad en bestellen Kerntaak: kassatransacties afhandelen en/of deze leiden Hoofdstuk: Bedienen van het afrekensysteem Par:"— Transcript van de presentatie:

1 Fase 3 Controleren van de voorraad en bestellen Kerntaak: kassatransacties afhandelen en/of deze leiden Hoofdstuk: Bedienen van het afrekensysteem Par: 3.4 en 3.5 Blz. 484 tm 487

2 3.4 Afromen Afromen: het overtollige contant geld uit de kassalade halen, dit ivm de veiligheid. Dit afromen gebeurt: - direct (wanneer er “groot” in de kassalade komt) - Halverwege de dag (vaak op kantoor)

3 Methoden van afromen Afromen gebeurt in een afroombox oftewel veiligheidsbox (bij de kassa). Methode -Contante-methode (met de lade naar kantoor) -Envelop-methode -Buizenpost (in een buis die wordt weggezogen)

4 Contant-methode Met de kassalade of de afroombox naar kantoor om daar af te kunnen romen.

5 Envelop-methode Teveel aan contant geld in envelop doen en deze dichtplakken verzegelen met handtekening op de plaknaad. Wordt vaak toegepast als het erg druk is. Liefst niet erg vaak toepassen!

6 Buizenpost Het teveel aan kasgeld wordt weggezogen met buizenpost. Een koker waar je het geld in doet en afgezogen wordt naar een afgescheiden ruimte.

7 3.5 Inpakken Maakt deel uit van de service van de winkel!

8 Functie van de verpakking Bescherming (van artikel of mensen andere voorwerpen) Informatie Hygiëne Makkelijk te vervoeren Onopvallend vervoeren Dat het is betaald Voorkomen van diefstal Reclame Feestelijk uiterlijk geven Cadeautje inpakken

9 Milieu Verpakkingen recyclen Afval Plasticafval


Download ppt "Fase 3 Controleren van de voorraad en bestellen Kerntaak: kassatransacties afhandelen en/of deze leiden Hoofdstuk: Bedienen van het afrekensysteem Par:"

Verwante presentaties


Ads door Google