De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

POOL SPECIAL Vervangingspool voor: speciaal (basis) onderwijs,

Verwante presentaties


Presentatie over: "POOL SPECIAL Vervangingspool voor: speciaal (basis) onderwijs,"— Transcript van de presentatie:

1 POOL SPECIAL Vervangingspool voor: speciaal (basis) onderwijs,
voortgezet speciaal onderwijs praktijk onderwijs VMBO

2 Aanleiding Initiatief De Onderwijsspecialisten, Schilderspoort en PON
De initiatiefnemers ervaren de beperkingen voor vervanging van deze doelgroepen De vervangingsbehoefte is groter dan het beschikbare aanbod De wens is ontstaan om meer inzicht in de beschikbaarheid van passend personeel WWZ: Risico’s inzet tijdelijk personeel (pas vanaf 2016)

3 Voordelen voor vervangers?
Vast personeel in dienst bij de betrokken besturen: Met behoud van je vaste aanstelling ervaring op doen bij andere scholen Je visite kaartje afgeven bij andere scholen en besturen Als onderdeel van je loopbaan ontwikkeling Kennis en ervaring op te doen i.v.m. professionalisering …….

4 Voordelen voor vervangers?
tijdelijk personeel en losse oproepkrachten: Aanmelden bij 1 pool voor alle tijdelijke banen binnen het Sbo, SO, VSO, enz. Je visite kaartje afgeven bij scholen en besturen Kennis en ervaring op te doen i.v.m. professionalisering Dicht bij de besturen en meestal in dienst bij een bestuur, cao PO …….

5 Neven aspecten Instromen in reguliere banen
Werken voor meerdere besturen vanuit de pool special Kweekvijver functie Loopbaanperspectief

6 poolers met tijdelijk contract (Pool C) 20%
Besturen Poolers naar alle scholen van de deelnemende besturen poolers met tijdelijk contract (Pool C) 20% Poolers als oproepkrachten. Alleen een tijdeljk dienstverband bij het bestuur waar de tijdelijke werkzaamheden worden verricht. Inzet vanuit een centraal punt en centrale monitoring i.v.m. het ketenbeding in de wwz. en voorkomen van andere verplichtingen. poolers tijdelijk contract of kleine dienstverbanden (Pool B) 20% Poolers die door scholen zijn voorgedragen. Begeleiding en ondersteuning door de coordinatoren. poolers vast contract (Pool A) 60% In dienst bij de aangesloten besturen. Via detachering bij alle besturren inzetbaar. Loonkosten worden verrekend (kosten op basis van afname).

7 Uitvoering Kennis en ervaring van PON benutten
VABO als matchinstrument, planning, signalering VABO als instrument voor de administratieve processen

8 Welke besturen hebben belangstelling?
De onderwijsspecialisten SAM Schilderspoort Korenburg SOTOG Produs Pronova Entrea Dr. Bosschool Symbion Praktijkschool Zutphen

9 Aanmelden Pool Special
Met een vast dienstverband: via eigen bestuur Met een tijdelijk dienstverband dat afloopt via: bestuur en / of Zonder dienstverband, als oproepkracht via:

10 Welke gegevens hebben we nodig?
NAW gegevens Motivatie CV Eventuele referenten

11 Vragen? Gesprek.


Download ppt "POOL SPECIAL Vervangingspool voor: speciaal (basis) onderwijs,"

Verwante presentaties


Ads door Google