De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

 De Kindersportmarkt wordt gehouden op zaterdag 27 juni van 13:00 tot 16:00 uur.  Het is in Venray op het St. Annapark.

Verwante presentaties


Presentatie over: " De Kindersportmarkt wordt gehouden op zaterdag 27 juni van 13:00 tot 16:00 uur.  Het is in Venray op het St. Annapark."— Transcript van de presentatie:

1

2

3  De Kindersportmarkt wordt gehouden op zaterdag 27 juni van 13:00 tot 16:00 uur.  Het is in Venray op het St. Annapark.

4  In groepen gaan we een circuit van sporten en spellen doen. Er komen verschillende sportverenigingen die je daarbij helpen.  Ook zijn er veel dieren aanwezig omdat we de dierenweide op die dag openen!  Lijkt het je leuk om te sporten met dieren om je heen? Kom dan meedoen!!

5  Inschrijfgeld is 2 euro. Hiervoor krijg je een consumptiebon voor een glas drinken en wat lekkers te eten.  Uiterlijk 20 juni inschrijven via kindersportmarkt@gmail.com met vermelding van naam en leeftijd kindersportmarkt@gmail.com


Download ppt " De Kindersportmarkt wordt gehouden op zaterdag 27 juni van 13:00 tot 16:00 uur.  Het is in Venray op het St. Annapark."

Verwante presentaties


Ads door Google