De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Transparant maken van het aanbod: ken je bestand om succesvol te matchen Het meten van houding en gedrag in relatie tot werk.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Transparant maken van het aanbod: ken je bestand om succesvol te matchen Het meten van houding en gedrag in relatie tot werk."— Transcript van de presentatie:

1 Transparant maken van het aanbod: ken je bestand om succesvol te matchen Het meten van houding en gedrag in relatie tot werk

2 Gemeente Emmen Bestand werkzoekende jongeren ruim 800. WWB populatie 360 jongeren. Jongeren doelgroep 1 en 2. Waarom lukt het niet om aan het werk te komen?

3 MKB “Goed Werknemer”

4 Aanpak Gemeente/UWV selecteren deelnemers. Jobhunter en accountmanagers informeren werkgevers. Kandidaten gaan op “Bootcamp” “Goed Werknemer” Kandidaten met erkenning GW krijgen sterbehandeling.

5 Werkgevers Moeten uitdagingen aangaan o.b.v. wetgeving. Willen zekerheid over houding en gedrag kandidaten GW helpt werkgevers over de streep

6 De deelnemer Wil graag bewijzen een goede werknemer te zijn. Beperkingen zijn geen onderwerp meer bij sollicitaties. Maakt zelfverzekerder, pasje en rapportage. Geeft een “boost”.

7 De aanpak Sport en spel, simulatie van werkvloer. Praktijkgericht, vooral doen. Sportieve prestatie is niet bepalend houding en gedrag wel.

8 De Feiten 40% haalt erkenning GW niet. 90% heeft, m.b.v. jobhunter, na aantal weken werk. 85% is na 6 maanden nog aan het werk. 50% meer kans op een baan volgens onderzoek. (SEO)

9 www.samenvoordeklant.nl info@samenvoordeklant.nl ProgrammaraadJournaal


Download ppt "Transparant maken van het aanbod: ken je bestand om succesvol te matchen Het meten van houding en gedrag in relatie tot werk."

Verwante presentaties


Ads door Google