De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Het verhaal Bella Swan is altijd anders geweest. Ze doet geen enkele moeite om zich aan te passen aan wat de populaire kliek op school dicteert. Wanneer.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Het verhaal Bella Swan is altijd anders geweest. Ze doet geen enkele moeite om zich aan te passen aan wat de populaire kliek op school dicteert. Wanneer."— Transcript van de presentatie:

1

2 Het verhaal Bella Swan is altijd anders geweest. Ze doet geen enkele moeite om zich aan te passen aan wat de populaire kliek op school dicteert. Wanneer haar moeder hertrouwt en Bella bij haar vader gaat wonen in het saaie stadje Forks, verwacht ze weinig veranderingen. Maar dan ontmoet ze de mysterieuze en oogverblindend knappe Edward Cullen. Hij is intelligent, en lijkt recht in haar ziel te kijken. Ze wilt bevriend worden met Edward maar ontdekt snel dat er iets mis is met hem. Hij redt Bella wanneer ze bijna wordt aangereden door een auto. Hij rende zo snel naar de wagen en hielt de wagen tegen met één hand. Wanneer ze meer te weten wilt komen over hem ontdekt ze dat hij een vampier is. Hij is onsterfelijk en is niet meer verouderd sinds 1918. Ze worden verliefd op elkaar maar Edward moet haar kunnen weerstaan. Bella’s geur kan hem tot oncontroleerbare waanzin brengen. De familie Cullen drinkt geen menselijk bloed maar bloed van dieren tenzij hij niet meer kan weerstaan aan de geur van Bella. Maar dan wordt zij ook vampier. De aartsvijanden van de familie Cullen, Laurent en James, ontdekken dat zij bevriend zijn met een mens (Bella) en proberen haar te vinden. De familie Cullen doet er alles aan zodat hun aartsvijanden Bella niet vinden.

3 Algemeen Regisseur: Catherine Hardwicke Genre: Actie, horror, thriller, romantiek en fantasie Duur: 2u00min Afkomst: Verenigde Staten Release: 26/11/2008

4 Acteurs Kristen Stewart (hoofdrolspeelster) Kristen Stewart speelt de rol van Bella Swan. Bella is verhuist naar haar vader in Forks waar ze de vampier Edward Cullen leert kennen.

5 Robert Pattinson (hoofdrolspeler) Robert Pattinson speelt de rol van Edward Cullen. Hij is een vampier die verliefd wordt op een alledaags meisje.

6 Nikki Reed Nikki Reed speelt de rol van Rosalie Cullen. Zij is de zus van Edward Cullen en is dus een vampier.

7 Billy Burke Billy Burke speelt de rol van Charlie Swan. Hij is de vader van Bella Swan.

8 Cam Gigandet Cam Gigandet speelt de rol van James. James is één van de aartsvijanden van de familie Cullen.

9 Elizabeth Reaser Elizabeth Reaser speelt de rol van Esme Cullen. Esme is de zus van Edward Cullen.

10

11 Mijn mening Ik heb dus voor de film Twilight gekozen als eerste culturele activiteit. Deze film ben ik gaan zien met An Jongeneelen en ik vond het een heel goede film. De film sprak mij aan omdat het over romantiek gaat. De film gaat over twee tieners die verliefd zijn op elkaar maar eigenlijk niet bij elkaar kunnen zijn omdat Edward een vampier is. De speciale effecten vond ik ook zeer goed gedaan. Vampieren die kunnen vliegen, zeer snel en zeer sterk zijn. Ze mogen niet in de zon staan dus komen ze alleen maar naar buiten als het slecht weer is. De familie Cullen zijn eigenlijk vegetarische vampieren. Ze doden alleen maar dieren en geen mensen, behalve hun aartsvijanden, zij doden wel mensen om van te leven. Ze hebben veel fantasie gebruikt en dat maakt de film nog leuker. Persoonlijk vind ik dat de film voor iedereen is. De film bevat vele genres. Het is zowat horror, fantasie, thriller, romantiek en toch ook wel komedie en actie. Want er komen ook grappige scènes in voor. En actie omdat er ook wel vaak in wordt gevochten. De acteurs en actrices acteren heel goed want je kan helemaal mee in het verhaal op gaan. Ik vind het ook goed dat het niet hele bekende acteurs en actrices zijn die erin mee spelen anders weet je direct dat het maar een film is en zou je je niet zo goed kunnen inleven in de film. De mooiste scène in de film vindt ik toch wel dat zij ontdekt dat Edward een vampier is en dat ze samen in het bos staan en erover praten. Op dat moment kom je veel te weten. Het is één van de beste films die ik ooit heb gezien en hij is zeker voor herhaling vatbaar.


Download ppt "Het verhaal Bella Swan is altijd anders geweest. Ze doet geen enkele moeite om zich aan te passen aan wat de populaire kliek op school dicteert. Wanneer."

Verwante presentaties


Ads door Google