De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Kamp dag een Er was eens een klas groep 5/6 Die gingen op kamp in Helden.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Kamp dag een Er was eens een klas groep 5/6 Die gingen op kamp in Helden."— Transcript van de presentatie:

1 Kamp dag een Er was eens een klas groep 5/6 Die gingen op kamp in Helden.

2 We gingen met de auto naar het kamp toe.

3 Toen we aan kwamen gingen we meteen spelen in de bossen.

4 Daarna gingen we de bedden klaar leggen. Toen was dat klaar en gingen we weer spelen.

5 Na het spelen gingen we een spel spelen het hete de pest. het was wel leuk en het leverde veel duiten op. We gingen weer spelen na het spelen. Gingen we een spel spelen het hete doen doet ie het of doet hij het niet. het waren helen leuke spelletjes. na het spel gingen we weer spelen.

6 Toen gingen we eten.

7 Na het eten gingen we spelen. gingen we weer spelen in de bossen.

8 toen gingen we lekker macaroni eten het was heel lekker na eten gingen we weer lekker vrij spelen toen gingen we een bos spel spelen het was weer een leuk bos spel na het bos spel gingen we kampvuur maar het ging niet helemaal goed na het kampvuur gingen we wassen en slapen.

9 Dag twee We werden allemaal weer vrolijk wakker. we gingen ons allemaal aankleden voor weer te spelen we mochten allemaal naar buiten. we gingen heel even spelen want na het spelen gingen we eten. na het en gingen we weer even spelen want daarna gingen we weer een spel doen. na het spel gingen we lunchen. en na het lunchen gingen we ons klaar maken voor het zwemmen. daarna gingen we naar het zwembad lopen het was maar 5 minuten lopen. we waren bij het zwembad. en de juf betaalde. en toen mochten we gaan omkleden en we mochten gaan zwemmen. er was een glijbaan een stroomversnelling de stroomversnelling het was super leuk. maar het was jammer dat we niet langer mochten. want nou moesten we weer omkleden en weer terug lopen naar de blokhut.

10 toen we weer bij de blokhut waren gingen we spelen. want we moesten op de friet wachten. na het spelen gingen we friet eten de friet was heel lekker. en na friet gingen we alweer spel doen het was een foto spel. wat we gingen doen het was een moeilijk spel. de mama's gingen het na kijken en toen bleek dat we er toch een paar goed hadden. we gingen een nieuwe poging doen voor het kampvuur en deze keer lukte het. we kregen nog wat te drinken bij het kampvuur het was een gezellig kampvuur. we gingen onzen pyjama aan doen en slapen.

11 Dag drie We werden allemaal vrolijk wakker en gingen ons aankleden. en gingen spelen. na het spelen gingen we ontbijten. het was een lekker ontbijt en we gingen weer spelen. na het spelen gingen we allemaal uit elkaar zitten voor de test. na de test gingen we spelen. en de moeders gingen de test nakijken. klaar en toen gingen we naar binnen en moesten gaan zitten. en toen vertelde hun of we door waren. toen bram pleun tijs in de finale zaten viel bram af. en het ging tussen tijs en pleun toen zijden ze dat pleun gewonnen had. en kreeg de beker en dus was tijs de mol wat een spannend kamp was dat. einde


Download ppt "Kamp dag een Er was eens een klas groep 5/6 Die gingen op kamp in Helden."

Verwante presentaties


Ads door Google