De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Zomer- kampen. Zomerkampen In deze Oekraïneweek collecteren we voor Zomerkampen in Oekraïne. Deze kampen worden elk jaar georganiseerd. Er zijn 2 kampen.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Zomer- kampen. Zomerkampen In deze Oekraïneweek collecteren we voor Zomerkampen in Oekraïne. Deze kampen worden elk jaar georganiseerd. Er zijn 2 kampen."— Transcript van de presentatie:

1 Zomer- kampen

2 Zomerkampen In deze Oekraïneweek collecteren we voor Zomerkampen in Oekraïne. Deze kampen worden elk jaar georganiseerd. Er zijn 2 kampen voor kinderen van 10-14 jaar. En een jongerenkamp voor jeugd van 15 jaar en ouder.

3 Hoogtepunt van het jaar Een heel goed evangelisatiemiddel: je bent langere tijd bij elkaar; er kan vertrouwen worden opgebouwd. In een ongedwongen plezierige sfeer wordt het evangelie verkondigd, wordt gewerkt aan verdieping en persoonlijk geloof, vertrouwen en toewijding aan Christus.

4 Organisatie Organisatoren zijn: predikanten en studenten van de UERC geholpen door jongeren die zelf vaak via de zondags-school en kampen bij de kerk gekomen zijn! De kerken betalen een deel van de kosten en de UC staat garant voor een bijdrage.

5 Gebed en gift? Steunt u organisatie en jongeren, met gebed en met uw gift? Dat kan ook via een project op de website: www.oekrainezending.nl

6

7

8


Download ppt "Zomer- kampen. Zomerkampen In deze Oekraïneweek collecteren we voor Zomerkampen in Oekraïne. Deze kampen worden elk jaar georganiseerd. Er zijn 2 kampen."

Verwante presentaties


Ads door Google