De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Nootzaak! De praktijkkennis van vakleerkrachten muziek in het basisonderwijs betreffende het ontwerpen en het uitvoeren van een curriculum voor ‘noten.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Nootzaak! De praktijkkennis van vakleerkrachten muziek in het basisonderwijs betreffende het ontwerpen en het uitvoeren van een curriculum voor ‘noten."— Transcript van de presentatie:

1 Nootzaak! De praktijkkennis van vakleerkrachten muziek in het basisonderwijs betreffende het ontwerpen en het uitvoeren van een curriculum voor ‘noten lezen’en hoe deze praktijkkennis zich verhoudt tot theoretische inzichten rondom het leren lezen van noten Doctoraal scriptie Onderwijskunde Begeleider: Dr Gerard Bergenhenegouwen Melissa Bremmer, 6 december 2005

2 ‘Ik kan noten lezen’

3

4 Onderzoek Vergelijken praktijkkennis en theoriekennis over het leren lezen van noten

5 Opzet van onderzoek 1.Literatuurstudie naar muziekleertheorieën 2.Kwalitatief onderzoek (interview, stimulated recall en conceptmaps) 3.Kwantitatief onderzoek (vragenlijst)

6 Conclusie Grote verschillen tussen theoriekennis en praktijkkennis Wie heeft gelijk?

7 Conclusie Vervolgonderzoek is nodig

8


Download ppt "Nootzaak! De praktijkkennis van vakleerkrachten muziek in het basisonderwijs betreffende het ontwerpen en het uitvoeren van een curriculum voor ‘noten."

Verwante presentaties


Ads door Google