De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Zonsverduistering Mediabegrip week 13/14. Eclips-selfie? Vrijdag 20 maart was de zonsverduistering te zien. Vraag 1: wat was een gevaar tijdens de zonsverduistering?

Verwante presentaties


Presentatie over: "Zonsverduistering Mediabegrip week 13/14. Eclips-selfie? Vrijdag 20 maart was de zonsverduistering te zien. Vraag 1: wat was een gevaar tijdens de zonsverduistering?"— Transcript van de presentatie:

1 Zonsverduistering Mediabegrip week 13/14

2 Eclips-selfie? Vrijdag 20 maart was de zonsverduistering te zien. Vraag 1: wat was een gevaar tijdens de zonsverduistering? Vraag 2: heeft iemand van jullie een eclips-selfie gemaakt? Meer info eclips-selfie? Klik hierKlik hier

3 Stuur in en win! Jullie gaan twee opdrachten maken die gaan over de zonsverduistering. De antwoorden kunnen jullie opsturen. Alle inzendingen worden beloond. De winnaar krijgt een 3D Google Virtueel Reality Bril!

4 Zoek & vind - opdracht 1 Wat is de munteenheid van de eilandengroep waar de totale zonsverduistering op vrijdag 20 maart jl. was te zien? Stap 1: wat moet je als eerste opzoeken om deze vraag op te kunnen lossen? Met deze informatie kun je de vraag verder gaan oplossen. Stap 2: wat is het antwoord?

5 Zoek & vind - opdracht 2 Reken uit: Trek het aantal seconden van de langste totale zonsverduistering van 20 maart jl. af van het jaartal waarin de vorige grote zonsverduistering in Nederland zichtbaar was. Stap 1: welke twee vragen moet je oplossen? Stap 2: hoe ziet de som van deze vraag eruit? Stap 3: wat is het antwoord?

6 Stuur in en win! Win als klas een 3D Google Virtueel Reality bril! Alle inzendingen worden beloond Wat is een 3D Google Virtueel Reality bril? Klik hier voor een demo Stuur jullie antwoorden naar info@mediaberip.nlinfo@mediaberip.nl


Download ppt "Zonsverduistering Mediabegrip week 13/14. Eclips-selfie? Vrijdag 20 maart was de zonsverduistering te zien. Vraag 1: wat was een gevaar tijdens de zonsverduistering?"

Verwante presentaties


Ads door Google