De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

gaat uit van het unieke vermogen van kunstenaars om maatschappelijke ontwikkelingen te duiden en erop te reageren en reflecteren. Kunstenaars versterken.

Verwante presentaties


Presentatie over: "gaat uit van het unieke vermogen van kunstenaars om maatschappelijke ontwikkelingen te duiden en erop te reageren en reflecteren. Kunstenaars versterken."— Transcript van de presentatie:

1

2

3 gaat uit van het unieke vermogen van kunstenaars om maatschappelijke ontwikkelingen te duiden en erop te reageren en reflecteren. Kunstenaars versterken de samenleving van nu en morgen door betekenis te geven, nieuwe, onverwachte visies en inzichten te bieden of door mensen te verbinden. The Art of Impact richt zich op kunst in haar volle breedte: van literatuur tot podiumkunsten, van beeldende kunst tot design en e-culture, van architectuur tot film.

4 leefbare wijk en stad samenleven, burgerschap, wonen en ruimtelijke ontwikkeling energie en klimaat duurzaam leven en ondernemen zorg en welzijn gezondheid, persoonlijke ontwikkeling, zingeving en sport (circulaire) economie bedrijfsleven, nieuwe economie en toerisme

5

6 Het programmateam bestaat verder uit de projectmedewerkers Ryanne de Boer (Fonds Podiumkunsten), Sandra Nicolai (Mondriaan Fonds), Hugo van de Poel (Stimuleringsfonds Creatieve Industrie), Jolijn van Rees (Nederlands Filmfonds), Roos de Ridder (Nederlands Letterenfonds) en Willemijn in ’t Veld (Fonds voor Cultuurparticipatie).

7 Looptijd programma: 1 januari 2015 tot 1 januari 2017 Totaal beschikbaar budget: 7 miljoen euro 4 miljoen euro voor ongeveer 80 nieuwe projecten Gemiddelde bijdrage nieuw project: 50.000 euro Ruim 1 miljoen euro voor ongeveer 40 bestaande projecten Bijdrage bestaand project: 30.000 euro 2 x een open oproep 1 e open oproep: ruim 400 aanvragen 2 e open oproep in het najaar

8

9 TABO GOUDSWAARD INTENDANT +31 6 29 128 748WWW.THEARTOFIMPACT.NL


Download ppt "gaat uit van het unieke vermogen van kunstenaars om maatschappelijke ontwikkelingen te duiden en erop te reageren en reflecteren. Kunstenaars versterken."

Verwante presentaties


Ads door Google