De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Verhuur van fitnessbikes

Verwante presentaties


Presentatie over: "Verhuur van fitnessbikes"— Transcript van de presentatie:

1 Verhuur van fitnessbikes
Funmoves Verhuur van fitnessbikes

2 De stepperbike Bent u nog niet bekend met de stepperbike ? Een stepperbike is een combinatie tussen een step en een fiets maar dan zonder zadel. De beweging die gemaakt wordt is te vergelijken met de beweging die wordt gemaakt met een crosstrainer. De stepperbike is zeer geschikt als vervanger voor een fitness workout. Met de stepperbike train je onder andere de volgende spieren:  buik, benen, billen, rugspieren, borstspieren en armspieren. Het leuke aan een stepperbike is dat je actief bezig bent in de buitenlucht. De stepperbike is gezond voor lichaam en geest!

3 De Elliptigo Met deze Elliptigo, oftewel de stand-up bike, combineert u fietsen en hardlopen met één enkel apparaat. Dat niet alleen, het is gemakkelijk en erg leuk om te doen. Uw gewrichten worden niet zo zwaar belast zoals bij het hardlopen, terwijl u wel uw spieren traint. Gaat hardlopen wat moeilijker in verband met een blessure, dan is dit een geweldig alternatief!

4 De rowbike De rowbike is hét fitnesstoestel dat je in de kortste tijd het hoogste resultaat oplevert. De rowbike is een total-body-workoutbike waar je gelijktijdig een cardio-en krachttraining, voor boven-en onderlichaam, uitvoert. Bij iedere roeislag train je bijna iedere spiergroep van je lichaam. Rowbiking verbrandt 50% meer calorieën dan lopen, zonder knieën, heupen en rug te belasten. De rowbike geeft je niet alleen resultaat, het geeft ook een kick om te doen. Trainen in de natuur, genietend van de zonnestralen op je gezicht en de wind in je haren…..


Download ppt "Verhuur van fitnessbikes"

Verwante presentaties


Ads door Google