De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Stijlgids “The Nineblades”. Logo De logo bestaat uit de naam, subtitel en de beeldmerk. De beeldmerk links van de woordmerk moet je zien als 9 zwaarden.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Stijlgids “The Nineblades”. Logo De logo bestaat uit de naam, subtitel en de beeldmerk. De beeldmerk links van de woordmerk moet je zien als 9 zwaarden."— Transcript van de presentatie:

1 Stijlgids “The Nineblades”

2 Logo De logo bestaat uit de naam, subtitel en de beeldmerk. De beeldmerk links van de woordmerk moet je zien als 9 zwaarden. Logo instructies Het beeldmerk en woordwerk mogen niet los van elkaar gebruikt worden. De combinatie van beeld- en woordwerk mag alleen in deze vorm gebruikt worden. Het is niet toegestaan om de logo te gebruiken als derden, tenzij daarvoor toestemming is gegeven. De kleur van de logo mag alleen verandert worden naar zwart-wit. Er mag geen outline toegepast worden op de logo.

3 Typografie Titel - Felix Titling, 53 pt Ondertitel - Niagara Engraved, 18,1 pt Button - Imprint MT Shadow, 12 pt

4 Kleurenpalet Voor de logo is alleen de kleur rood en zwart gebruikt en de nuances die daarbij voorkomen. Titel # ED1F24 - omlijning # 9E1C20 Ondertitel # 231F20 / # 431211 Beeldmerk# 000000

5 Opmaak Symmetrische plaatsing van beelden 1900x1080 pixels Focus gecentreerd Kleuren: Nuances van zwart/wit en rood

6 Illustraties/Beelden Beeldmerk bestaat uit 9 zwaarden verbonden tot 1 geheel. Stijlinformatie –Lettertype: Adobe Myungjo STD m (met serif) –Kleuren: Rood en Grijs ( dezelfde kleuren als het spel)


Download ppt "Stijlgids “The Nineblades”. Logo De logo bestaat uit de naam, subtitel en de beeldmerk. De beeldmerk links van de woordmerk moet je zien als 9 zwaarden."

Verwante presentaties


Ads door Google