De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De walvis Axel & Elmo. Inhoudstabel De latijnse naam Hoe ziet de walvis er uit? Wat eet de walvis? Hoe plant de walvis zich voort? Waar leeft de walvis?

Verwante presentaties


Presentatie over: "De walvis Axel & Elmo. Inhoudstabel De latijnse naam Hoe ziet de walvis er uit? Wat eet de walvis? Hoe plant de walvis zich voort? Waar leeft de walvis?"— Transcript van de presentatie:

1 De walvis Axel & Elmo

2 Inhoudstabel De latijnse naam Hoe ziet de walvis er uit? Wat eet de walvis? Hoe plant de walvis zich voort? Waar leeft de walvis? Heeft de walvis vijanden?

3 De latijnse naam. 'hwael-vis'

4 Hoe ziet de Walvis eruit? Ongeveer 20 meter Hij heeft een witte onderkand en een zwarte bovenkant

5 Wat eet de Walvis? De Walvis eet vooral, kliene visjes,

6 Hoe plant de walvis zich voort De voortplanting verschilt per soort. De vruchtbare wijfjes van de bultrug brengen slechts om de twee tot drie jaar een jong ter wereld. En dat na een draagtijd van 11 tot 12 maanden. De ontwikkeling van de bevruchte eicel is enorm: na drie maanden is ze slechts 30 centimeter groot maar zijn reeds alle organen aanwezig

7 Waar leef de walvis In koude noordelijke oceaan

8 Heeft de walvis vijanden? De mensenhaai

9


Download ppt "De walvis Axel & Elmo. Inhoudstabel De latijnse naam Hoe ziet de walvis er uit? Wat eet de walvis? Hoe plant de walvis zich voort? Waar leeft de walvis?"

Verwante presentaties


Ads door Google