De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Dit is de powerpointpresentatie over het project PC Inside Out. Met hulp van onze instructie video en website ga je zelf een pc bouwen.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Dit is de powerpointpresentatie over het project PC Inside Out. Met hulp van onze instructie video en website ga je zelf een pc bouwen."— Transcript van de presentatie:

1

2 Dit is de powerpointpresentatie over het project PC Inside Out. Met hulp van onze instructie video en website ga je zelf een pc bouwen.

3 Onze website is opgedeeld in verschillende kopjes:  Stappenplan pc bouwen.  Instructie video.  5 nieuwste hardware ontwikkelingen.  5 veel voorkomende problemen.

4 Als je een pc wil bouwen kun je het beste volgens een stappenplan werken. Op onze website is een uitgebreid stappenplan te vinden die je helpt om je eigen pc te bouwen.

5 Als het stappenplan niet voldoende is omdat je sommige stappen niet begrijpt hebben we ook nog een instructie video gemaakt ter ondersteuning.

6  Galaxy Gear-smartwatch  Sony toont gebogen lcd-tv en eerste uhd- oled-tv op IFA  Samsung introduceert nieuwe generatie Galaxy Note 10.1  Sony Table tablet  Asus Memopad

7  Vastlopende PC  Geen internetconnectie  Onstabiel draadloos netwerk  Trage computer  DDoS aanvallen

8 Tot zover onze powerpointpresentatie over het project PC inside out.


Download ppt "Dit is de powerpointpresentatie over het project PC Inside Out. Met hulp van onze instructie video en website ga je zelf een pc bouwen."

Verwante presentaties


Ads door Google