De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

DELTA HOTEL. GESCHIEDENIS Geschiedenis. Het hotel. Ligging Personeel Inrichting Menukaart Trends. Innovaties.

Verwante presentaties


Presentatie over: "DELTA HOTEL. GESCHIEDENIS Geschiedenis. Het hotel. Ligging Personeel Inrichting Menukaart Trends. Innovaties."— Transcript van de presentatie:

1 DELTA HOTEL

2 GESCHIEDENIS Geschiedenis. Het hotel. Ligging Personeel Inrichting Menukaart Trends. Innovaties.

3 PERSONEELS KLEDING Delta Hotel 31 maart 1995

4 NAUTISCH

5 De nieuwste trend in delta is nu het “nieuwe vergaderen” of ook wel koffieconcept

6 Met drie vriendinnen een High Wine gedaan in het Delta hotel. Zeker geen culinair hoogstandje. Ze maken zich er wel heel gemakkelijk vanaf met een mandje stokbrood met kant en klare smeersels die naar het leek zo uit een bakje en of pakje waren gekomen. De sandwiches waren flinterdun en er zat weinig smaak aan. Kaasplankje hebben ze voor het gemak maar weggelaten (kwam ik thuis pas achter). Qua bediening kunnen ze nog wel wat bijleren. Als je 2 glazen wijn krijgt bij het arrangement en na een glas witte wijn vraag je om een glas rode wijn dan ga je dit toch niet bijschenken in hetzelfde glas, les 1 op de horeca school? Geen aanrader dus. Het uitzicht is trouwens wel geweldig.

7 6 w’s: Wat: De high wine verbeteren Wie: Leermeester en de food en beverage manager (daarna het delta team). Waar: In Delta Hotel, tussen 12.00 ’s middags en 17.00 ’s avonds. Wanneer: Met ingang van het nieuwe jaar. (2014) Welke doelstelling: Het feit dat je het wat vernieuwd, je er meer energie insteekt en dat je ook andere dingen kunt promoten. Waarom: Omdat er meer tijd mag besteed worden aan de high wine, en het je ook wat kwaliteit en service kunt laten zien. (zodat de gast een leuke middag heeft) Minstens 2 high wine’s per week.

8 THE END.


Download ppt "DELTA HOTEL. GESCHIEDENIS Geschiedenis. Het hotel. Ligging Personeel Inrichting Menukaart Trends. Innovaties."

Verwante presentaties


Ads door Google