De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Wat kun je allemaal doen? Naar de show van Paul van Loon & Ander Gespuis Op de foto met Dolfje Je laten schminken als weerwolf Meedoen met de Dolfje Weerwolfje-speurtocht.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Wat kun je allemaal doen? Naar de show van Paul van Loon & Ander Gespuis Op de foto met Dolfje Je laten schminken als weerwolf Meedoen met de Dolfje Weerwolfje-speurtocht."— Transcript van de presentatie:

1

2 Wat kun je allemaal doen? Naar de show van Paul van Loon & Ander Gespuis Op de foto met Dolfje Je laten schminken als weerwolf Meedoen met de Dolfje Weerwolfje-speurtocht De nieuwste Dolfje Weerwolfje boeken kopen Je boek laten signeren door Paul van Loon of Dolfjetekenaar Hugo van Look Lekker luisteren naar een Dolfjeverhaal in de voorleeshoek Mooie prijzen winnen bij het Dolfje-sjoelen Je eigen Dolfje leren tekenen in een workshop van Dolfjetekenaar Hugo van Look Een Dolfje-luisterboek inspreken Een handtekening scoren van Paul van Loon Toegang tot de dierenwerelden van Burgers’ Zoo Show Paul van Loon & Ander Gespuis Op de Dolfje Weerwolfjedag treedt Paul van Loon op met zijn band Paul van Loon & Ander Gespuis. Paul leest voor, speelt gitaar en zingt en de drie muzikanten van Ander Gespuis doen de rest op drums, basgitaar en toetsen. De voorstelling bestaat uit verhaalfragmenten, liedjes en toneelstukjes, die allemaal te maken hebben met de boeken over Dolfje Weerwolfje. Bedoeld voor 6 jaar t/m 12 jaar.

3 Bij de ingang van Burgers Zoo in Arnhem.

4 Ik wilde dus echt niet met die te grote nep Dolf op de foto!

5 Ik stond zo lang in d de rij voor het signeren te wachten dat ik maar vast ging lezen…

6 Yes! Paul van Loon signeert mijn boeken!

7 En bedankt!

8 De boomhut van Paul van Loon (ook die uit Paniek in de Leeuwenkuil)

9

10 Hier spreek ik een hoofdstuk in van het nieuwe boek Weerwolfgeheimen.

11 Hier lees ik een stukje voor, hopelijk werkt dit filmpje. Het was erg spannend om te doen.

12 Tekenles

13 Paul van Loon werd geridderd omdat hij al 25 jaar schrijver is.

14 De show van Paul van Loon

15 De show van Paul van Loon 2

16 Nog een stukje..

17

18 Een kort stukje show

19

20 The end of the show

21 Leuke websites met leuke filmpjes: http://www.paulvanloon.nl/ Kijk vooral ook naar de filmpjes, er zit een leuk liedje bij over meisjesbotten http://www.dolfjeweerwolfje.nl www.luistervink.nl (daar komt het ingesproken verhaal op te staan) www.luistervink.nl

22 Oja er waren ook nog dieren

23 snakie

24 stokstaartje


Download ppt "Wat kun je allemaal doen? Naar de show van Paul van Loon & Ander Gespuis Op de foto met Dolfje Je laten schminken als weerwolf Meedoen met de Dolfje Weerwolfje-speurtocht."

Verwante presentaties


Ads door Google