De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

TIJGERS Eva en Alparslan. WAT IS DE TRUC OM NIET AANGEVALLEN TE WORDEN DOOR EEN TIJGER Zonder geweer en de daarbij behorende schietkunst heeft men bij.

Verwante presentaties


Presentatie over: "TIJGERS Eva en Alparslan. WAT IS DE TRUC OM NIET AANGEVALLEN TE WORDEN DOOR EEN TIJGER Zonder geweer en de daarbij behorende schietkunst heeft men bij."— Transcript van de presentatie:

1 TIJGERS Eva en Alparslan

2 WAT IS DE TRUC OM NIET AANGEVALLEN TE WORDEN DOOR EEN TIJGER Zonder geweer en de daarbij behorende schietkunst heeft men bij een ontmoeting met een leeuw, luipaard of tijger geen kans. En een masker op je achterhoofd dragen.

3 Hoeveel weegt een tijger? Het mannetje weegt 220 kg. Het vrouwtje weegt 140 kg.

4 Hoeveel tanden heeft een tijger? Een tijger heeft 30 lange en scherpe tanden.

5 Hoeveel kleintjes kan een tijger hebben en hoelang is hij dan zwanger? Een tijger kan 1 tot 5 kindjes hebben,en ze blijft 100 dagen zwanger.

6 Waar leven tijgers? Tijgers leven in China,India en Rusland…

7 Hoeveel tijgers zijn er in de wereld? Er zijn 5000 tijgers in de vrije natuur.

8 Hoe oud kan een tijger worden? In de natuur kan de tijger 15jaar worden en in de zoo kan hij 20jaar worden. Van jong naar oud.

9 Wie zijn de vijanden van de tijger? De mens,de slang…

10 Hoe lang is een tijger? Een tijger kan ongeveer 3meter lang worden.


Download ppt "TIJGERS Eva en Alparslan. WAT IS DE TRUC OM NIET AANGEVALLEN TE WORDEN DOOR EEN TIJGER Zonder geweer en de daarbij behorende schietkunst heeft men bij."

Verwante presentaties


Ads door Google