De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Hoofdstuk 8: E-businessnetwerk. Wat is e-business? ‘E-business heeft alles te maken met Business- transformatie. E-business heeft alles te maken.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Hoofdstuk 8: E-businessnetwerk. Wat is e-business? ‘E-business heeft alles te maken met Business- transformatie. E-business heeft alles te maken."— Transcript van de presentatie:

1 Hoofdstuk 8: E-businessnetwerk

2

3

4

5

6 Wat is e-business? ‘E-business heeft alles te maken met Business- transformatie. E-business heeft alles te maken met cyclustijd, snelheid, globalisatie, verhoogde productiviteit, het bereiken van nieuwe klanten en het uitwisselen van kennis tussen verschillende instellingen om zo een concurrentievoordeel te behalen.’ Louis Gerstner, voormalig CEO bij IBM.

7

8

9

10

11

12 Lessons learned bij e-businessprojecten (IBM) Het gaat om business, niet alleen om technologie. Begin eenvoudig, groei snel. Bouw voort op wat je hebt. Beveiliging is een probleem, maar er zijn oplossingen. Maak gebruik van standaarden. Anticipeer op waar je naar toe wil, plan gericht op succes. Richt je op wat je het beste kunt. Teamwork is een vereiste. Ervaring is nuttig!


Download ppt "Hoofdstuk 8: E-businessnetwerk. Wat is e-business? ‘E-business heeft alles te maken met Business- transformatie. E-business heeft alles te maken."

Verwante presentaties


Ads door Google