De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

SV Spartanen Een club vol energie ! Nuon Club Competitie Versie: 0.3 Datum: 19-11-2014.

Verwante presentaties


Presentatie over: "SV Spartanen Een club vol energie ! Nuon Club Competitie Versie: 0.3 Datum: 19-11-2014."— Transcript van de presentatie:

1 SV Spartanen Een club vol energie ! Nuon Club Competitie Versie: 0.3 Datum: 19-11-2014

2 Een ENERGIEke club Sportvereniging Spartanen is een vereniging met handbal en voetbal uit Wognum (NH, Westfriesland) waar PLEZIER en RESPECT voorop staan. Wekelijks zijn vol ENERGIE bijna 700 leden aan het sporten, waarvan 550 jeugdleden! De vereniging draait op ruim 200 vrijwilligers die er met veel trots en plezier veel ENERGIE insteken.

3 Mooi recentelijk vernieuwd complex Sinds 2013 hebben we een vernieuwd goed geïsoleerd complex, voorzien van nieuwe installaties. Alleen wel een uitdaging met het tegenvallende, hoge elektraverbruik !

4 Meedoen is belangrijker dan …. Deze energieke actie helpt met een frisse blik te kijken naar het energieverbruik op het complex. Mochten we doorgaan in de actie, dan gaan we in ieder geval goed kijken naar de uitkomsten van het EPA advies. Als club hebben we natuurlijk ook originele, creatieve energiebesparende maatregelen :

5 Idee 1. Trainen bij kaarslicht Trainen bij kaarslicht in plaats van bij energieverslindende lichtmasten.

6 Idee 2. Samen trainen Teams tegelijkertijd laten trainen bespaart verlichtingskosten.

7 Ons complex is er klaar voor Op het dak van ons clubgebouw is alle ruimte voor zonnepanelen.

8 Contact Onze site : www.spartanen.nlwww.spartanen.nl Contactpersoon voor deze actie: Mark Beemster penningmeester@spartanen.nl


Download ppt "SV Spartanen Een club vol energie ! Nuon Club Competitie Versie: 0.3 Datum: 19-11-2014."

Verwante presentaties


Ads door Google