De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Ismay Sonnemans & Khedy Gorissen. 1. www.bol.comwww.bol.com 2. www.ladress.com/nlwww.ladress.com/nl 3. www.mussenberg.nlwww.mussenberg.nl 4. www.broekhin.nlwww.broekhin.nl.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Ismay Sonnemans & Khedy Gorissen. 1. www.bol.comwww.bol.com 2. www.ladress.com/nlwww.ladress.com/nl 3. www.mussenberg.nlwww.mussenberg.nl 4. www.broekhin.nlwww.broekhin.nl."— Transcript van de presentatie:

1 Ismay Sonnemans & Khedy Gorissen

2 INHOUD

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13 a.Herkenbaarheid: is overal op de website direct zichtbaar van wie de website is en wat de website te bieden heeft? b.Navigatie: is meteen duidelijk waar ik ben en waarheen ik op de website kan surfen? c.Snelheid: komen de webpagina’s ook met een langzame modemverbinding (vrijwel) altijd binnen 10 seconden in beeld? d.Zoeken: kan ik vanaf elke pagina gebruik maken van een zoekdienst en overzichtsinformatie (FAQ, site map)? e.Opmaak: zijn de webpagina’s in vrijwel alle browsers optimaal zichtbaar op elk beeldscherm? f.Schrijfstijl: zie ik meteen welke informatie wordt geboden en is de tekst kort en vlot te scannen? g.Hyperlinks: is er meer informatie beschikbaar via hyperlinks en kan ik zien wat voor webpagina de hyperlink zal openen? h.Interactie: kan ik op de website communiceren en zelf dingen doen? i.Accessability: is de website toegankelijk, ook al heb ik een visuele of motorische handicap? j.Afbeeldingen en multimedia: zijn ze niet te overvloedig aanwezig en leveren ze een bijdrage aan het gebruiksgemak van de website? VRAGEN OVERZICHT

14 a Ja b c d NeeJaNee Ja e NeeJa f g Nee JaNeeJa hNee Ja i j OVERZICHT USABILITY


Download ppt "Ismay Sonnemans & Khedy Gorissen. 1. www.bol.comwww.bol.com 2. www.ladress.com/nlwww.ladress.com/nl 3. www.mussenberg.nlwww.mussenberg.nl 4. www.broekhin.nlwww.broekhin.nl."

Verwante presentaties


Ads door Google