De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

“DE HOGE DEVEL” FOTOALBUM Zwembad “de Hoge Devel” Eindelijk de renovatie en het behoud voor tenminste nog 10 jaar, dus reden voor een (klein) feestje.

Verwante presentaties


Presentatie over: "“DE HOGE DEVEL” FOTOALBUM Zwembad “de Hoge Devel” Eindelijk de renovatie en het behoud voor tenminste nog 10 jaar, dus reden voor een (klein) feestje."— Transcript van de presentatie:

1 “DE HOGE DEVEL” FOTOALBUM Zwembad “de Hoge Devel” Eindelijk de renovatie en het behoud voor tenminste nog 10 jaar, dus reden voor een (klein) feestje

2 Op 15 april 2015 was er reden genoeg voor een klein feestje …. Het zwembad naderde de voltooiing van de renovatie van het sanitair en het omkleedgedeelte, en er moesten een heleboel kinderen afzwemmen voor hun diploma !

3 BIJNA KLAAR !

4 Ook het sanitair kreeg een flinke opknapbeurt !!

5 Zowel het “droge” als het “natte” gedeelte werden zeer grondig aangepakt. Zoals U wel kunt zien, heeft dit gedeelte van het zwembad een ware metamorfose ondergaan !

6 Reden genoeg voor een klein feestje !!!

7 De ijsmeester(s) …

8 Het was een mooie en warme dag …. De SP ijsjes vielen zeer goed in de smaak. Het is dan ook gewoon heel lekker en kwalitatief goed ijs !

9 Behoorlijke drukte !

10 Niet alleen de ijsjes vielen in de smaak …. onze ballonnen waren ook populair !

11 Een gezellig feestje …. Tenslotte blijft “ons”zwembad nog minimaal 10 jaar behouden !

12 Een kleine 500 ijsjes zijn er geschept ….

13


Download ppt "“DE HOGE DEVEL” FOTOALBUM Zwembad “de Hoge Devel” Eindelijk de renovatie en het behoud voor tenminste nog 10 jaar, dus reden voor een (klein) feestje."

Verwante presentaties


Ads door Google