De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

29.01.2012. Zoals gewoonlijk, dezelfde stappers, alhoewel ik vandaag toch een paar getrouwen mis Goed kijken waar ik mijn voeten zet, want op sommige.

Verwante presentaties


Presentatie over: "29.01.2012. Zoals gewoonlijk, dezelfde stappers, alhoewel ik vandaag toch een paar getrouwen mis Goed kijken waar ik mijn voeten zet, want op sommige."— Transcript van de presentatie:

1 29.01.2012

2 Zoals gewoonlijk, dezelfde stappers, alhoewel ik vandaag toch een paar getrouwen mis Goed kijken waar ik mijn voeten zet, want op sommige plaatsen is er veel modder En daar begint het dan Dat wist ik zonder wegwijzer ook dat ik nog een bekke verder moet

3

4 Kapellekes genoeg in deze streek Onze tussenstop in Waanrode

5 Goed kijken, een wildplasser van Activall De bijnaam van de inwoners van Waanrode, de Torendraaiers Waar heeft die dat geleerd?? We dachten eerst dat Rob iemand begon uit te maken maar het bleek de naam van een broodjesbar te zijn. Raymond, heel erg bedankt voor deze mooie wandeling


Download ppt "29.01.2012. Zoals gewoonlijk, dezelfde stappers, alhoewel ik vandaag toch een paar getrouwen mis Goed kijken waar ik mijn voeten zet, want op sommige."

Verwante presentaties


Ads door Google