De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Breakdance Elia 22-10-2014. Uitvinder Breakdance is uitgevonden door een meisje dat hiphop deed. Breakdance komt dus uit hiphop ! er is zelfs een meisje.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Breakdance Elia 22-10-2014. Uitvinder Breakdance is uitgevonden door een meisje dat hiphop deed. Breakdance komt dus uit hiphop ! er is zelfs een meisje."— Transcript van de presentatie:

1 Breakdance Elia 22-10-2014

2 Uitvinder Breakdance is uitgevonden door een meisje dat hiphop deed. Breakdance komt dus uit hiphop ! er is zelfs een meisje die de baby love heeft uit gevonden. de baby love is een breakedancemove ! maar eerst zie je hierna mij breakdancen.

3

4 battle Wat ik net deed op het filmpje was een battle. Een battle is wanneer 2 of meer mensen tegen elkaar breakdancen.

5 Wat is breakdance ? Breakdance is een dans met acrobatie. Bij breakdance moet je goed sterk zijn. En nu eindig ik met een filmpje van een heel goed breakdance team

6


Download ppt "Breakdance Elia 22-10-2014. Uitvinder Breakdance is uitgevonden door een meisje dat hiphop deed. Breakdance komt dus uit hiphop ! er is zelfs een meisje."

Verwante presentaties


Ads door Google