De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

THE LION KING The Musical. Musical  In december 2012 ben ik in London naar de musical ‘The Lion King’ geweest. Ik was er een aantal jaren daarvoor ook.

Verwante presentaties


Presentatie over: "THE LION KING The Musical. Musical  In december 2012 ben ik in London naar de musical ‘The Lion King’ geweest. Ik was er een aantal jaren daarvoor ook."— Transcript van de presentatie:

1 THE LION KING The Musical

2 Musical  In december 2012 ben ik in London naar de musical ‘The Lion King’ geweest. Ik was er een aantal jaren daarvoor ook al in New York geweest, maar daar heb ik niet zo veel van meegekregen want ik was toen jong en kon nog niet zo goed Engels. Daarom wilde ik hem per sé nog een keer zien.

3 Ga op zoek naar de SUCCESFACTOR  1. Een heel andere beleving De musical van de Lion King is een heel andere beleving dan andere musicals. Het begint met mensen totaal verkleed als dieren. Niet in lelijke stoffen pakken, maar met enorm mooie materialen. Ze komen van achteren het toneel op. Het is een soort schrikmoment, maar erg mooi

4 SUCCESFACTOR  2. Disney Waarom de musical ook zo leuk is voor jong én oud, is omdat het verhaal The Lion King oorspronkelijk van Disney is. Jong en oud hebben allemaal naar Disney films gekeken, en the Lion King is er ook al heel lang (1994). Het wordt met de ouders gekeken, dus iedereen kent hem.

5 SUCCESFACTOR  3. Het Decor Ik kan niet eens beginnen met uitleggen hoe mooi het decor was. De hele tijd denk je bij jezelf: “Hoe zullen ze die scene gaan laten zien?”, en daar hebben ze dan zo iets moois op verzonnen. Het is van het begin tot het eind een geweldige verassing.


Download ppt "THE LION KING The Musical. Musical  In december 2012 ben ik in London naar de musical ‘The Lion King’ geweest. Ik was er een aantal jaren daarvoor ook."

Verwante presentaties


Ads door Google