De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Stijlgids “Vroemmm”. Logo De logo bestaat uit de naam van het spel. De geschreven wijze van de naam moet een soort racebaan voorstellen, het is grijs.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Stijlgids “Vroemmm”. Logo De logo bestaat uit de naam van het spel. De geschreven wijze van de naam moet een soort racebaan voorstellen, het is grijs."— Transcript van de presentatie:

1 Stijlgids “Vroemmm”

2 Logo De logo bestaat uit de naam van het spel. De geschreven wijze van de naam moet een soort racebaan voorstellen, het is grijs en aan elkaar. De kleur van de lettertype mag niet verandert worden, omdat grijs staat voor een weg (asfalt). Het achtergrond kleur in de logo kan eventueel worden veranderd naar een andere lichte kleur, maar het woordmerk “vroemmm” moet blijven uitsteken. De rondingen zijn een must in dit logo, omdat dit een uitstraling heeft kinderachtig en hilariteit.

3 Typografie Logo: Helvetia Verbundene, 46 pt Button: Comic sans MS, 35 pt

4 Kleur Voor de logo zijn alleen de kleuren grijs, zwart en licht geel gebruikt. Geel #FFE373; Zorgt voor het kinderachtige/hilarische sfeer in het spel. Grijs #959591; Grijs geeft het gevoel van een racebaan. Zwart #F000000; Accentkleur dat ervoor zorgt dat het woordmerk uitsteekt

5 Layout Focus gecentreerd 1024 x 768 pixels Kleuren: Voornamelijk lichte kleuren voor vrolijke sfeer. Geen scherpe (hoekige) voorwerpen.

6 Beelden en illustraties Het beeldmerk bestaat uit een raceboon wat uiteindelijk het woordmerk “vroemmm” vormt. Ronde vormen voor vrolijker sfeer.


Download ppt "Stijlgids “Vroemmm”. Logo De logo bestaat uit de naam van het spel. De geschreven wijze van de naam moet een soort racebaan voorstellen, het is grijs."

Verwante presentaties


Ads door Google