De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

TRANSITIE BINNEN DE ORGANISATIE. En nu?  Denk intern na over manieren om deze materie verder te laten binnensijpelen in het dagelijkse doen en denken.

Verwante presentaties


Presentatie over: "TRANSITIE BINNEN DE ORGANISATIE. En nu?  Denk intern na over manieren om deze materie verder te laten binnensijpelen in het dagelijkse doen en denken."— Transcript van de presentatie:

1 TRANSITIE BINNEN DE ORGANISATIE

2 En nu?  Denk intern na over manieren om deze materie verder te laten binnensijpelen in het dagelijkse doen en denken van de organisatie:  Communicatie naar medewerkers  Continuïteit waarborgen  Dialoog over visie?  Noden en verlangens?  …

3 En nu? Actieplan opstellen ActieWie (uitvoerder)TimingHoeResultaat

4 En nu? Communicatieplan opstellen  Wat?  Naar wie?  Hoe (via welke kanalen?)  Wanneer? TIP: Bepalen wie actielijnen opvolgt (eindverantwoordelijke)

5 En nu? Uitvoeren en evalueren  Verwezenlijken en opvolgen van het idee in de praktijk  Evaluatie van plan van aanpak


Download ppt "TRANSITIE BINNEN DE ORGANISATIE. En nu?  Denk intern na over manieren om deze materie verder te laten binnensijpelen in het dagelijkse doen en denken."

Verwante presentaties


Ads door Google