De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Door: Sem en Esmee. INHOUD WAAR KOMT DE GRSPARKIET VAN DAAN.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Door: Sem en Esmee. INHOUD WAAR KOMT DE GRSPARKIET VAN DAAN."— Transcript van de presentatie:

1 Door: Sem en Esmee

2 INHOUD WAAR KOMT DE GRSPARKIET VAN DAAN

3 Grasparkieten komen oorspronkelijk uit Australië. Ze komen overal voor behalve bij de kust gebieden. Ze wonen het liefst of droge grasvalaktes met een grote groep. Ze maken contact door een contactgeluid te maken. Budgerigars - Earthflight

4 Mannetjes grasparkiet en een vrouwtjes grasparkiet lijken precies op elkaar op de neusdoppen na dan. Ze kunnen aan 1 ding zien of het een mannetje of vrouwtje is. Bij een mannetje zijn de puntjes van de neusdoppen blauw en bij een vrouwtje zijn ze bruin. Bij een jonge parkiet zie je het verschil eigenlijk niet.

5 Elke grasparkiet moet andere voeding hebben. Een wilde grasparkiet heet veel soorten graszaden, maar een gevangen grasparkiet moet gevarieerd eten. Geef een grasparkiet nooit chocolade of avocado dit is daarom een soort gif voor een grasparkiet.

6 Grasparkieten leven graag in even groepen het maakt daarom niet uit of ze binnen of buiten leven. Het moet wel een grote kooi zij zo dat ze vrij kunnen zijn want grasparkieten zijn speels en vinden klimmen heel leuk.

7 Je kunt grasparkieten kopen bij fokkers of bij mensen die aan gesloten zitten bij de NBVV of de ANBVV. Het is welverstandig om een grasparkiet te kopen die door de ouders zijn groot gebracht ze moeten daarom ongeveer 43 dagen uit zijn dus koop ze niet als ze jonger dan 43 dagen. Het mag wel maar dit is niet versandig.

8 Een gezonde grasparkiet heeft heldere ogen een zieke grasparkiet niet, maar grasparkieten zijn roofdieren dus geven niet graag toe dat ze ziek zijn want als ze kwetsbaarheid tonen worden ze vaak gepakt door een roofdier.

9


Download ppt "Door: Sem en Esmee. INHOUD WAAR KOMT DE GRSPARKIET VAN DAAN."

Verwante presentaties


Ads door Google